Referenties voor Sailingevents Muiden

Pagina 4

Laat na afloop van uw bedrijfsevenement of groepsuitje ook een reactie achter.

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen zijn van klanten van Sailingevents.

Klik hier om zelf een verhaal te schrijven over uw ervaringen met Sailingevents.

Bedrijfsuitje met 9 personen - Met snelle zeiljachten het water op

Met twee zeilracers van Sailingevents vanuit Muiden richting Marken gevaren. Mede dankzij windkracht 6 een spectaculaire belevenis. Goede en leuke begeleiding, lekker actief, keurig geregeld. Gezellige ontvangst en afsluiting bij Eethaven Fort H. Aanrader!

Tebodin Consultants, 25 mei 2008

Bedrijfsuitje met 30 personen - Zeilschepen, fotograaf en BBQ

Zaterdag 19 april 2008 was het eindelijk zover, 'ons bedrijfsuitje'. We hadden 4 zeilschepen gehuurd, het waren stuk voor stuk super mooie schepen. Na een korte uitleg over de wedstrijd gingen we allemaal enthousiast aan boord. Aan boord was alles goed geregeld, goede waterdichte kleding, diverse dranken en heerlijke broodjes. De fotograaf die we erbij gehuurd hadden, had van alle schepen hele mooie actiefoto's gemaakt. Altijd leuk om nog eens terug te kijken op deze fantastische middag. De dag werd afgesloten met een heerlijke goed verzorgde BBQ bij Fort H. Iedereen vond het een super geslaagde dag. BEDANKT en hopelijk tot een volgende keer.

EuroSort B.V., 19 april 2008

Bedrijfsuitje met 16 personen

Sailing event heeft voor ons een enorm gezellige dag verzorgt. Met 2 schepen hebben we wedstrijd gevaren en zijn we gastvrij onthaald. Een dag die letterlijk in het water leek te vallen door de regen werd een dag waar we veel gelachen hebben en als team weer nieuwe dingen over elkaar geleerd hebben. Extra service (een van de vele) vonden we nog wel de waterdichte pakken die we kregen, geen moment kou en nattigheid ervaren. 2 Boten vol met dames, waarvan er maar een enkeling zeilervaring had, die heldhaftig hun bijdrage hebben geleverd aan de wedstrijd: een dag om niet meer te vergeten! Dank voor deze goed georganiseerde middag!

NVD, 16 mei 2008

Bedrijfsuitje voor 40 personen

Gerard, dank je wel voor deze super georganiseerde dag. Het was WEER geweldig. Iedereen heeft genoten. Dank ook aan de kapiteins.

Akkernans & Partners, 25 september 2007

Bedrijfsuitje met 13 personen - Spannende matchrace op het IJsselmeer

In 1 woord: Fantastisch! Om 13:00 uur een korte uitleg over wat we gaan doen en daarna direct de boot op. In twee teams op twee boten de haven uit en het IJselmeer op. Helaas kwam 1 van de twee boten vast te zitten toen we het ruime sop wilde kiezen. Maar met wat kunst en vliegwerk uiteindelijk los gekomen en het echte werk kon beginnen. Vakkundig werden de taken op het dek verdeeld en werd er geoefend in overstag gaan en gijpen.

We waren klaar voor de race. Uiteindelijk twee races uitgevoerd op het scherpst van de snede. Tot slot nog even lekker 'vrij' op het water gevaren. Daarna weer de veilige haven opgezocht. Onder het genot van een biertje de tocht besproken en daarna lekker verder borrelen en eten in Fort H in Muiden.

Echt een gewelige dag gehad met een goede verzorging van het eten en drinken in Fort H, deskundige en gezellige schippers, leuke wedstrijdleiding. Een aanrader voor ieder team dat het beste uit zich zelf wil halen. Bedankt voor de leuke dag.

Achmea Sociale Zekerheid, 25 oktober 2007


Lees de volgende 5 ervaringen van Sailingevents klanten

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden