Matchracen met wedstrijdjachten

Met de wedstrijdjachten Morningstar en Navigator is het spannend wedstrijdzeilen. De ervaring van het matchracen met twee overeenkomstige 50 ft (15,20m) Frers custom build racers is onvergetelijk voor zeilers en niet-zeilers!

matchracen met 50ft wedstrijdjachten

America's Cup op het IJsselmeer met 50 ft racejachten

Een perfect teambuilding bedrijfsuitje.

De schepen zijn gelijk: het is je team, strategie en tactiek die het verschil gaan maken!

Beide schepen zijn eind 2005 uit de US geïmporteerd. Matchracen met dit soort schepen vereist een absolute teaminspanning. Aan boord zijn er voldoende taken voor een team van 12 personen. Dit is spannend en actief zeilen zoals je nog niet eerder hebt beleefd!

Programma van de matchrace

Oefenen het wedstrijdjacht te besturen

In een dag- of dagdeelprogramma zorgt de schipper ervoor dat het team in een korte periode in staat zal zijn het schip zelfstandig te besturen.

matchracen met 50ft wedstrijdjachten

Wedstrijdvaren op de matchracebanen

Na de oefening zullen we typische matchracebanen varen en om het spannend te houden zorgen we voor een paar korte wedstrijden.

Je tegenstander ligt dus als het goed is voortdurend vlak voor of achter je, als team moet je continu blijven opletten en de juiste beslissingen maken. Bij deze wedstrijden is een wedstrijdcommissie en/of een fotoschip aanwezig, eventuele protesten en overtredingen worden direct toegewezen. Dus wie het eerst over de finish gaat is de winnaar!

Prijsuitreiking met borrel en diner

Na de wedstrijden snel de haven in voor de borrel en bekendmaking van de winnaar (met prijsuitreiking). Eventueel nog een gezellige maaltijd op een toplocatie aan of op het water en dan voldaan naar huis.

Matchracen met wedstrijdjachten is een geweldige, unieke en actieve dag-/dagdeelbesteding om nog lang aan terug te denken. Voor een volledig dagprogramma dat past bij uw zakelijke doelen maken we graag een passend en vrijblijvend maatwerkvoorstel.


Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden