Alles voor een uniek relatie evenement in Muiden

Bij de organisatie van een relatie evenement staan uw zakelijke doelstellingen voorop, wij zorgen voor een nautische aanvulling van het programma. Wij houden hierbij volledig rekening met uw wensen en het zakelijke kader van deze dag.

Relatie evenementen zijn special-events voor uw zakelijke relaties.

We maken voor u een uniek en op maat gemaakt voorstel.

Bel 06 4017 5282 
of 06 4071 2393.

Het gaat hier bijvoorbeeld om:

  • Uw jaarlijkse evenement met klanten en relaties
  • Een productintroductie c.q. productlancering
  • Een marketing event
  • Een sales meeting
  • Een bedrijfsjubileum


varen muiden groepsuitje

Muiden heeft alles voor een geslaagde relatiedag

In Muiden zijn we zeer goed thuis en we kennen de unieke locaties voor vergaderingen en presentaties om de beste match met uw relatie event te maken. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap is er een geschikte locatie in dit historische en unieke centrum van het land.

Wat is er spectaculairder dan de directie of special guest te laten invliegen met een watervliegtuig (eventueel vanaf Schiphol)?

Voorbeelden van relatie evenementen:

Sailingevents regelt de hele dag van A tot Z

De sportieve nautische activiteiten vullen we aan met super locaties & catering zoals Pampus, het Muiderslot, de Koninklijke jachthaven, de Tafel van Muiden en Eethaven Fort H.

Natuurlijk denken we ook mee over parkeren, vervoer, hotels, buitenlandse gasten, presentatiemiddelen en andere bijzonderheden voor uw evenement.

relatie evenement varen Muiden

Als organisatiebureau heeft Sailingevents alle ingrediƫnten voor een zeer geslaagd evenement waarop uw relaties graag inschrijven. Bespreek uw wensen en doelstellingen met ons en wij maken een vrijblijvend programmavoorstel en offerte.


Evenementen services voor bij uw relatie evenement

Overzicht van een aantal arrangementen op het water

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden