Dagvullende zeiltocht voor particuliere groepen

Naast het bedrijfsleven varen wij ook regelmatig voor particulieren. Een zeiltocht leent zich immers ook goed voor een familiefeest of ander groepsuitje.

Natuurlijk denken we even mee als we de kosten moeten beperken. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Bel 06 4017 5282 
of 06 4071 2393.

Denk eens aan dag actief zeilen op een mooie racer voor een vrijgezellendag, aan het einde van de dag brengen we je met de RIB naar het centrum Amsterdam. En een wedstrijdje varen met de hele familie is natuurlijk ook leuk als uw vader jarig is, of wat dacht u van een dagje racen als cadeau voor de verjaardag van iemand die dat graag eens zou doen. Zo hebben we al veel arrangementen voor particulieren succesvol ingevuld.

Wanneer u de kosten beperkt wilt houden kunt u bepaalde zaken zelf regelen. U bent echt niet de eerste zelf de catering wil verzorgen en een mooie picknickmand heeft gemaakt. En we brengen u ook zo naar een onbewoond eilandje waar u uw eigen BBQ kunt organiseren (wel netjes opruimen natuurlijk), met de huur van een mooie sloep heeft u tegen beperkte kosten een origineel avondprogramma.

Zoveel groepen, zoveel gelegenheden voor een halve dag of dagvullend zeiluitje:

  • Vrijgezellendag
  • Verjaardag
  • Familiefeest
  • Weggeven als cadeau

In de maanden april, juli, augustus en oktober hebben we extra aantrekkelijke tarieven voor uw privé uitje in Muiden, vraag naar de mogelijkheden voor een actieve dag op het IJsselmeer.

zeiltocht groepsuitje varen

Lees wat anderen vertelden over hun zeiltocht en groepsuitjes

Overzicht van een aantal arrangementen op het water

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden