Referenties voor Sailingevents Muiden

Archief pagina 1

Laat na afloop van uw bedrijfsevenement of groepsuitje ook een reactie achter.

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen zijn van klanten van Sailingevents. De reviews sinds 2009 vind u op de Sailingevents referenties pagina.

Klik hier om zelf een verhaal te schrijven over uw ervaringen met Sailingevents.

Afdelingsuitje voor 10 personen: Vergaderen op het water en RIB varen

Een leuke lokatie om met de afdeling te vergaderen. Geen standaard zaal maar een gezellig ingerichte ruimte. 's Middags een heerlijke lunch gehad op de loungebanken in het zonnetje. Na afloop gaan varen met een rally RIB. Dit was erg leuk voor de afwisseling. Een leuke, relaxte lokatie waar zakelijk en ontspanning goed gecombineerd kunnen worden. Net even anders dan anders. Waar ik een groot compliment over wil geven is de flexibiliteit van Ford H. Alles wordt voor je geregeld en als er op het laatste moment toch voor kiest dat het anders moet, is dat geen enkel probleem. Echt een aanrader!

Mansystems, 6 juli 2009

Bedrijfsuitje voor 21 personen: Wedstrijdzeilen, RIB varen en een barbecue

Een bedrijfsuitje bedenken wordt na een paar jaar steeds moeilijker. Tot nog toe was elk uitje een succes, dus de lat komt steeds hoger te liggen. Zoals schrijvers een 'writer’s block' kunnen hebben, zo verging het mij met het bedenken van een uitje. Ik wist 2 dingen: Muiden en Pampus! Daar moest het omheen gebeuren. Mijn budget was bepaald en ik zou daar heel erg creatief mee om moeten gaan. Nadat ik een bericht voor Sailing Events had achtergelaten, werd ik vrijwel direct door Gerard Witvoet gebeld. The right Man at the right Time. Want de tijd begon ook te dringen. Samen met Gerard heb ik een prachtige dag samengesteld: Om 10:30 uur kwamen wij aan bij Fort H., waar wij begonnen met een kop koffie. 11:15 uur begon ons avontuur, het team werd verdeeld over 3 zeilschepen. Na zo'n 2 uur oefenen zijn we bij Ome Ko gaan lunchen (perfect geregeld!). Daarna zijn we een echte wedstrijd gaan zeilen. Het weer was prima, al had er voor het mooie iets meer wind mogen zijn. Hierna zijn we afgezet op Pampus voor een korte rondleiding. En toen kwam het toetje....: het RIB varen. Wat een spectakel was dat. We mochten gebruik maken van de steiger van Pampus (waarvoor dank Maartje) en terwijl de ene groep uit zijn bol ging op de Rib, zaten de anderen heerlijk te borrelen met de schippers. Om 19:00 uur waren wij terug bij Fort H., waar we verwelkomt werden met een glas Prosecco. De BBQ was perfect geregeld. De dag had alle ingrediënten die ik voor ons team in gedachten had! Namens ons team wil ik dan ook: Gerard Witvoet, alle schippers, Roy (Fort H.), Ruurd (ome Ko) en Maartje (Pampus) enorm bedanken voor deze super dag.

Nancy de Kler namens i-Company, 26 juni 2009

Klanten relatiedag met 100 personen: Watervliegtuig, RIB varen en zeilen

Het was weer een hele uitdaging om dit jaar weer iets origineels te organiseren voor onze klanten. Uiteindelijk kwam ik in contact met Gerard Witvoet van Active Sailing events en er was meteen een klik. Gerard voelde precies aan wat ik wilde en zo kwamen we samen tot een invulling van een grandious event. Een start, doorstart en landing op het IJselmeer met een watervliegtuig, Catalina ! Uniek in Europa! Want het watervliegtuig, de Catalina, is het enige in Europa die ook passagiers kan vervoeren. Hoe dan ook, voor een evenement met 100 man, wel even puzzelen, maar door de combinatie van RIB-varen, zeilen en de Catalina kwam het allemaal goed. Aansluitend en perfect georganiseerde borrel en diner. Een TOP evenement die bij velen van onze klanten een onvergetenlijke ervaring hebben achtergelaten. Hartelijk dank hiervoor!

Frank Vianen namens Infonet Nederland, 26 september 2008

Uitje voor de personeelsvereniging met 29 personen in 3 zeilboten

Het was een leuke dag en een geweldige ervaring. Deze dag was voor onze personeelsvereniging. 29 personen, verdeeld over 3 zeilboten. Ondanks dat wij vele wijzigingen in het aantal personen hadden, is steeds snel gereageerd op offertes, vragen en verzoeken en dat was erg prettig. Meedenken doen ze dus zeker bij Sailingevents. De kapiteins op de boten waren zeer ervaren (en gezellig) en gaven goede instructies zodat iedereen de zeilbeginselen kon leren en meedoen. Het was een dag van inspanning en ontspanning. Reacties van collega's zijn zeer positief. Het is zeker een aanrader voor een uitje. Al met al HET WAS EEN TOP DAG!

WeeDeePeeVee, 14 juni 2009

Teambuilding evenement voor 21 personen

Het was een leuke, sportieve en gezellige middag. Je wordt gevraagd actief mee te doen en samen te werken, waardoor de teambuilding ruimschoots aan bod is gekomen. Iedereen was zeer enthousiast, mede dankzij het weer.

Sanofi-Aventis, 2 juni 2009


Lees de volgende 5 ervaringen van Sailingevents klanten

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden