Nautisch bedrijfsuitje in Volendam

Bedrijfsuitje in Volendam

Maatwerk en een vrijblijvende offerte voor een nautisch bedrijfsuitje in Volendam.

Bel 06 4017 5282 

of 06 4071 2393.

RIB huren in Volendam? Zeiljacht huren in Volendam? Een volledig evenement verzorgt in Volendam? Sailingevents is uw nautisch organisatie partner voor een geslaagde dag.

Met onze RIB's en zeiljachten uit Muiden komen wij regelmatig in Volendam. Volendam is leuk om te bezoeken en biedt uiteenlopende attracties als aanvulling op uw evenement. Heeft uw evenement een zakelijk karakter dan heeft Volendam diverse geschikte locaties voor een vergadering, meeting of congres.

Bdrijfsuitje met een internationaal gezelschap?

Met Schiphol op steenworp afstand is Volendam ook zeer geschikt voor uw internationale meeting of evenement. Wij helpen u met de overwegingen voor locaties en activiteiten, het spreekt voor zich dat we u ook graag kennis laten maken met het water als attractiepark voor racejachten, Rally RIB's en watervliegtuigen.

Laat ons vrijblijvend meedenken over de ideale invulling van uw zakelijk evenement op het water of bedrijfsuitje in Volendam en bel of mail ons met uw vraag.

Varen vanaf Volendam of juist naar Volendam?

Heeft u elders een evenement of wilt u vanuit een andere haven aan het IJsselmeer vertrekken met RIB's of zeiljachten, dan is Volendam een leuk doel om heen te varen.

Extra opties voor uw zeilevenement in Volendam

Gedurende de stop in de haven van Volendam kunt u genieten van een lunch op het terras aan de oude vissershaven, een bezoek brengen aan de palingrokerij, een groepsfoto maken in klederdracht, een diamant slijperij bezoeken etc.

bedrijfsuitje in volendam

Kortom voldoende om een nautische dag aan te vullen met een extra activiteit.

Prijzen van uw bedrijfsevenement in Volendam

Ter indicatie is een tarievenlijst opgenomen van RIB en zeiljachten verhuur Muiden. Indien uw nautische programma start of eindigt in Volendam zijn transportkosten van toepassing, vraag ons naar de details.


Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden

Van Bedrijfsuitje in Volendam naar Arrangementenoverzicht

Van Bedrijfsuitje in Volendam naar Sailingevents HOME