Exclusief bedrijfsuitje: "Sail&Fly" / "Wet & Dry"

Toe aan iets bijzonders? Boek dan eens een exclusief bedrijfsuitje bij Sailingevents. Wij leveren hiervoor altijd maatwerk.

Wilt u zeilen op een echte racejachten, vliegen met een uniek watervliegtuig en chique dineren bij een geweldig restaurant?

Onze programma's voor een exclusieve relatiedag c.q. personeelsuitje kunnen als dag of dagdeel een onderdeel zijn van andere bedrijfsmatige doelen.

In onze serie toparrangementen combineren wij echte racejachten, een uniek watervliegtuig en culinaire toplocaties aan het IJsselmeer.

Exclusief bedrijfsevenement met racejachten, een watervliegtuig en culinair genieten

Onze racejachten zijn tussen de twaalf- en vijftien meter en bieden ieder plaats voor een team van maximaal acht tot tien personen. Ervaring is niet nodig en ook voor de ervaren zeiler zijn veel van onze racejachten een unieke belevenis. Indien wenselijk maken we het echt sportief met een serieuze regatta om de boeien.

Deze programma's zijn maatwerk. Afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie en de beschikbare tijd maken wij een passend programma. Bel ons gerust om vrijblijvend van gedachten te wisselen en uw wensen kenbaar te maken.

Nog unieker zal de beleving worden als de deelnemers na een sportieve zeilmatch worden verrast door de komst van een watervliegtuig met vijftien plaatsen. Dit unieke toestel uit 1938 zal vervolgens met de opstappers een waterstart, een vlucht en een waterlanding maken.

Met een culinaire afsluiting is het natuurlijk gezellig napraten over een dag vol belevenissen.


Huur eens een watervliegtuig voor een exclusief bedrijfsuitje

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden