Zeilles in Muiden

Zeilles in Muiden direct uit de praktijk

Nieuw in 2010; Zeilles in Muiden voor particulieren en bedrijven.

Wij leren u graag zeilen op onze snelle jachten. We gaan vooral zeilen, dus veel praktijk. Alles wat u moet weten om een jacht te zeilen leren we u bij voorkeur op het water.

Na de koffie bij Fort H in Muiden stappen we direct op. Zeilkleding en reddingsvesten zijn voor iedereen aan boord en na de basis zeilinstructies vertrekken we richting het Markermeer, zeilen omhoog en varen! We varen met groepen van 6 personen op snelle jachten van 12m tot 15,20m, de schippers zijn allemaal zeer ervaren en leren u graag goed zeilen op mooie racejachten. U leert zeilen, maar ook het manoeuvreren op de motor komt aan bod.

zeilles Muiden

Het is natuurlijk niet mogelijk om alles in een dag te leren, maar het zeilen zelf is natuurlijk wel het leukste dus dat doen we eerst. Een zeilcursus vervolgdag of -dagen waarin we meer tijd nemen voor besproken leerdoelstellingen is altijd nog mogelijk.

De cursus zeilen loopt bijna het hele jaar door

Vanaf oktober tot april heeft onze zeilschool zeer aantrekkelijke tarieven.

In de maanden april tot half mei, juli, augustus, oktober en zelfs in de winter (als er maar geen ijs ligt!) kunt u zich inschrijven voor een van de dagen met open inschrijving. Heeft u zelf een groep van 6 personen dan stemmen wij in overleg de dagen met u af.

Bij koude omstandigheden is een Muider schipperbitter inclusief en in Restaurant Fort H vangen ze u goed op na een actieve dag op het water.

Wanneer u zelf een groepje van 6 personen samenstelt dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen dag of meerdaagse programma met ons samen te creëren. Neem 5 bekenden mee en stem uw eigen zeilcursus op super mooie jachten vanuit Muiden samen met ons op vanaf € 135,- pp.

zeillessen in Muiden bij Sailingevents

Zeilles in Muiden op echte racejachten

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden