Uniek arrangement, huur het kleine watervliegtuig

Het kleine watervliegtuig

In kleine groepen de lucht in? Spectaculair VIPs laten invliegen? Lekker touren boven het IJsselmeer?

Bel 06 4017 5282 
of 06 4071 2393.

Ter afwisseling even de lucht in met ons kleine watervliegtuig… Het kan allemaal bij Sailing Events. Maak van uw bedrijfsevenement op het water een unieke dag en huur een watervliegtuig ter aanvulling van het programma. Deelnemers weten niet wat ze overkomt, plots landt een watervliegtuig naast hun zeiljacht en/of RIB (snelle motorboot).


uitzicht vanuit klein watervliegtuig

Per uur vliegen we 12 personen rond

Dit watervliegtuig kan 3 passagiers per vlucht meenemen, de overige deelnemers varen bij het opstijgen en de landing naast het vliegtuig mee in een RIB. Na 10-15 minuten rondvlucht maakt het vliegtuig weer een waterlanding en kunnen we de volgende drie opstappers meenemen.

Zo kunnen we in een uur 12 personen mee de lucht in nemen. Zijn er meer deelnemers dan maken we een passend programma gedurende langere tijd of we zetten we het grote watervliegtuig in.

klein watervliegtuig met RIBDe rest van de groep vaart in de RIB en zo wisselen we af

Het IJsselmeer en de havens aan het IJsselmeer zijn zeker de moeite waard om eens vanuit de lucht te bekijken en in 15 minuten kom je een eind. Natuurlijk kan je meteen wat leuke luchtfoto's maken van de deelnemers op het zeiljacht, moederschip, locatie of de RIB. Net als het historische watervliegtuig is dit een unieke beleving, dit toestel is het enige in Nederland. Uiteraard zijn de vliegers zeer bekwaam en goede gastheren, uw veiligheid staat voorop. Met zwaar weer zoeken we zolang het kan een rustig stukje water, wanneer de golfslag te hoog is dan staat de veiligheid voorop en kan het noodzakelijk zijn dat we deze activiteit annuleren.

uitzicht uit klein watervliegtuigSfeervol uitzicht vanuit het kleine watervliegtuig

Een spectaculaire entree op uw evenement?

Het watervliegtuig is ook zeer geschikt voor het "invliegen" van VIP's gedurende evenementen op en aan het water.

klein watervliegtuig voorkant

Wilt u eens een dit kleine watervliegtuig huren? Bel of mail ons om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.


Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden

In het grote watervliegtuig passen per keer 15 passagiers