Borrel of diner - bedrijfsuitje met catering

Geen evenement compleet zonder passende catering. Een standaard diner bij uw bedrijfsuitje of iets aparts; het kan allemaal. Uw wensen voor de ontvangst, de lunch, de borrel of het diner worden vanzelfsprekend met u besproken.

terras fort H catering bedrijfsuitje

Catering als entertainment

Muiden heeft het. Sailingevents organiseert het! Bel uw wensen door naar 035-683.0789.

We gaan graag een stapje verder, het zijn vaak kleine aspecten die het doen! Eten en entertainment gaan heel goed samen. Denk eens aan een Hollandse haringkar, de oesterkoning, een kaviaarproeverij, een ambachtelijk paling roker, een wijn- of whisky proeverij, een sushi bar of uw eigen idee...!

catering bedrijfsuitje Muiden fort H

Borrelen of dineren in Muiden en omgeving

De locaties in Muiden hebben ieder hun eigen catering mogelijkheden en specialiteiten. Van broodjeslunch aan boord tot compleet walk&talk diner met uitzicht op het Muiderslot, onze specialiteit is met u te navigeren naar een topdag zonder zorgen.

Omdat we weten dat het een heel werk is om uit te vinden welke locatie en welke cateraar het beste bij uw wensen past nemen we u dat werk graag uit handen.

Sailingevents werkt in Muiden samen met restaurants/cateraars Fort H, Pampus, Muiderslot, Koninklijke jachthaven Muiden, de Brasserie, stadscafe Gieling.

bedrijfsuitje diner Muiden

Ook in andere havens aan het IJsselmeer en Markermeer hebben we geschikte locaties en eetgelegenheden waarmee we al lang samen werken waardoor we u goed kunnen adviseren.


Prijslijst lunch, borrel en diner in Fort H te Muiden

Van Borrel & diner bij uw bedrijfsuitje terug naar het Service overzicht

Bekijk het overzicht van onze Zeilarrangementen op het water

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden