Een boot huren op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer is een belevenis die u lang zult bijblijven. Hiervoor kunt u een sportieve en goed onderhouden boot huren bij Sailingsevents.

Teambuilding op het IJsselmeer

Zowel vanuit Muiden als andere havens aan het IJsselmeer liggen onze snelle boten klaar voor een actieve dag op het water. Onze gastvrije schippers ontvangen u voor een zorgeloze dag die naar wens kan worden ingevuld.

Zo vaart u bijvoorbeeld met een ervaren schipper langs het paard van Marken, naar Volendam of Hoorn. In Volendam meren we af voor de deur bij Palingrokerij Smit Bokkum  en genieten van een lunch  aan het water.

Een dagje zeilen naar Hoorn kan natuurlijk ook. Dit is een druk bezochte haven aan het IJsselmeer. Je kan er terecht voor heerlijk eten in het torentje van Hoorn, of een bezoek brengen aan het west Friese museum. 

Zeilen met een schipper op het IJsselmeer

Vraag ons gerust een vrijblijvende offerte voor een goed geregelde en zorgeloze dag op het water .

Omdat de boten zijn voorzien van een ervaren schipper kan ook de spinnaker of gennaker gehesen worden.

Ervaar wat het is om iedereen in te halen op het IJsselmeer op onze comfortabele en toch snelle zeilboten.

Door het jacht actief te trimmen en veel manoeuvres uit te voeren kun je optimale snelheden bereiken.

Als de groep groter is en er meer boten worden ingezet kunnen we ook een mooie zeilwedstrijd organiseren.

Met een grote groep met meerdere boten zeilen op het IJsselmeer

Een boot huren om zelf te schipperen op het IJsselmeer? Onze vloot is alleen te huur met schipper, een jacht huren zonder schipper kan bij de volgende bedrijven: 

Jachthaven Waterland
Een sportief jacht huren in de buurt van Amsterdam? Bij Yacht Charter waterland kunt u terecht voor moderne, sportieve en goed onderhouden jachten zoals Dehlers, X Yachts of J boats tussen de 6 en 13 meter. Deelname aan wedstrijden is ook mogelijk o.v.v. aantoonbare ervaring. Wij sturen klanten die interesse hebben in het zelf schipperen van een snel en modern schip graag door naar deze partij waarbij een hoge mate van service en klant vriendelijkheid centraal staat.

Amorgos zeilschool
In jachthaven Muiderzand, gelegen aan het IJsselmeer, kunt u bij Amorgos terecht voor de huur van cruiser/tour type boten zoals Oceanis, Bavaria’s, Dufour en Sun Odyssey tussen de 9 en 12 meter.

Brug jachtverhuur Lelystad
Bij Brug jachtverhuur in Lelystad, gelegen aan het noordelijk deel van het IJsselmeer, is er een brede keus aan cruiser/tour type boten tussen de 9 en 14 meter.

Windkracht 5 Enkhuizen
In Enkhuizen aan het noordelijk deel van het IJsselmeer kunt u o.a. terecht bij Windkracht 5.  Windkracht 5 is een van de zeiljacht verhuurders in Nederland met een eigen vloot van 10 zeiljachten.

Tegen elkaar Wedstrijdzeilen op het IJsselmeer

Een jacht huren in Muiden

Tarieven van Sailingevents

Een Boot huren inclusief All-in arrangement


Keer terug van Boot Huren IJsselmeer naar Bedrijfsevenementen Muiden