Over Sailingevents in Muiden

Sailingevents is uw partner op het gebied van watersportevenementen, groeps- en bedrijfsuitjes, vergaderingen en festiviteiten op diverse schepen vanuit de historische stad Muiden.

Bel of mail…we antwoorden dezelfde dag. Een afspraak bij ons op locatie in Muiden kan natuurlijk ook.

Voor groepen vanaf 10 tot 500 personen organiseren wij functionele watersport activiteiten. Een vergadering, overleg, productpresentatie of klantenmeeting zal daarmee een genoeglijk onderdeel worden van geweldige dag op het water.

Sailingevents is opgericht door Gerard Witvoet en komt voort uit een uit een passie voor watersport en zeilen.

Gerard Witvoet

Gerard Witvoet

De eigenaar en oprichter van het bedrijf, Gerard Witvoet heeft grote passie voor water sport en zeilen. De aankoop van zijn eerste race jacht 10 jaar geleden werd de start van deze business. Voorheen werkte Gerard als sales manager bij Oracle, maar hij realiseerde zich al snel dat zijn echte passie te vinden was in de organisatie van bedrijfs-evenementen op het water. Een aantal jaar geleden werd hij bovendien mede eigenaar van een 50ft German Frers de “Morningstar”. In die zelfde tijd werd ook zusterschip “Navigator” naar Nederland gehaald, om vervolgens “matchracing” op echte indrukwekkende racers aan te kunnen bieden aan het Nederlandse bedrijfsleven. Inmiddels heeft Gerard een groot netwerk van jacht eigenaren om hem heen gebouwd. Door deze partnerships kan SailingEvents grote evenementen draaien voor groepen tot wel 500 man.

Barbara van der Vlugt

Barbara van der Vlugt

Barbara van der Vlugt heeft zich later bij het bedrijf aangesloten. Ze heeft een solide achtergrond in marketing, zowel van de klanten- als bureau zijde (FMCG & Consulting). Afgelopen 10 jaar heeft ze binnen verschillende industrieën met veel corporate bedrijven gewerkt.

Zij is zeer gepassioneerd over team building en krijgt energie van het entertainen & hosten op- en naast het water. Het realiseren van doelstellingen en daarbij het "connecten" van mensen is cruciaal binnen elke organisatie. Barbara is overtuigt dat zeilen hierbij kan helpen. Barbara's inlevingsvermogen, gastvriendelijkheid, energie en oog voor detail hebben bewezen ingrediënten te zijn voor een succesvol evenement. Ze houdt bovendien ook van wedstrijd zeilen, en is samen met haar man regelmatig in actie te zien in het Nederlandse wedstrijd circuit met hun Max Fun 35 "Red Roo".

Inmiddels is Sailingevents ruim 10 jaar actief en heeft een goede reputatie opgebouwd.


Overzicht van een aantal arrangementen op het water

Boek nu uw bedrijfsevenementen in Muiden via Sailingevents