Extra sfeer met de bruine vloot bij uw bedrijfsuitje

Met de bruine vloot worden de traditionele zeilschepen en motorschepen bedoelt, waarbij de term verwijst naar de oorspronkelijke kleur van de zeilen.

Wilt u sfeervol vergaderen en dineren in een schip van de bruine vloot? Bel of mail ons en u krijgt dezelfde dag nog antwoord.

Sailingevents zet deze schepen in als moederschip of wisselschip bij bedrijfsevenementen.

Het wisselschip is het centrale punt op uw evenement en daaromheen organiseren we spetterende activiteiten zoals wedstrijdzeilen, RIB varen, vliegen, parasailing of een combinatie van activiteiten.

Klippers, Tjalken, stoomschepen en radarschepen

De catering is op ieder wenselijk niveau te organiseren op deze schepen.

partyschip voor bedrijfsevenementen muiden

Deelnemers die het moederschip zitten kunnen in besloten omgeving rustig bijpraten en verrichtingen van de andere deelnemers bekijken. Deze schepen zijn ook zeer geschikt voor uw vergadering of presentatie. Hiervoor zijn uiteenlopende mogelijkheden zoals het voormalig stoomschip de Hydrograaf, luxe tjalken (Egelantier & Rederijker), tweemastklipper Sanna Sophia, het Utrechts Statenjacht etc.

Kijk bij onze arrangementen voor suggesties. Het is vooral om u een idee te geven van de activiteiten. Voor een volledig dagprogramma dat past bij uw zakelijke doelen maken we liever een passend en vrijblijvend voorstel.

Speciaal aanbevolen:

Klippers, Tjalken en andere schepen uit de bruine vloot van Muiden

Enkele typen schepen die u bij Sailingevents in Muiden kunt boeken zijn klippers, tjalken, stoomschepen en radarschepen.


Boek een schip van de bruine vloot voor uw volgende bedrijfsevenement