Een lemsteraak huren, en comfortabel racen tegen andere teams

In Muiden kunt u een in eenheidklasse gebouwde Lemsteraak huren. Deze Vissermans aken zijn zeer geschikt om sportief en comfortabel te varen.

Wat is een Lemsteraak? U zou kunnen denken dat het hier een klassiek visserschip betreft... dat is juist! Echter door de bouw naar moderne inzichten is het vissen vervangen door racen met comfort. Een wolf in schaapskleren eigenlijk.

Huur een Lemsteraak, type visserman van 16,5 meter. Met comfort de hele dag het water op!

De schepen zijn gebouwd binnen een eenheidsklasse en zijn zeer competitief om zeilwedstrijden mee te zeilen. Zowel een fleetrace- als een matchrace vanuit Muiden organiseren wij graag met deze schepen.

De schepen zijn gelijk, alleen de teams maken het verschil! Per schip hebben maximaal 12 personen hun handen vol om het schip sneller te laten gaan.

Kijk bij onze arrangementen voor suggesties. Het is vooral om u een idee te geven van de activiteiten. Voor een volledig dagprogramma dat past bij uw zakelijke doelen maken we liever een passend en vrijblijvend voorstel.

Speciaal aanbevolen:

  • Wedstrijdzeilen met Lemmeraken

Deze lemmeraken steven bieden voldoende comfort voor een goed verzorgde lunch aan boord. Doordat deze schepen behalve snel ook zeer comfortabel zijn is het natuurlijk ook mogelijk om een of meer schepen in te zetten voor een gezellige zeiltocht op het IJsselmeer.

lemmeraak huren in Muiden

In Muiden zijn 4 van deze schepen beschikbaar om in te zetten bij zeilevenementen, de overige schepen liggen in diverse havens aan het IJsselmeer.


Van Lemmeraak naar het arrangementen overzicht

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden