Teambuilding in Muiden op het water

Racejachten en de omgeving Muiden lenen zich uitstekend voor teambuilding

Zeilen en teambuilding in Muiden, zowel voor ervaren zeilers als onervaren zeilers is de omgeving nieuw (het schip, het vaarwater, het team, de rolverdeling etc.) en samenwerken is een absolute voorwaarde om deze kritische schepen harder te laten varen.

zeilinstructies bij de sluis voor teambuilding bedrijfsuitjeZeilinstructies bij de sluis

Natuurlijk is het ook belangrijk om de goede kant op te varen, de beste wind op te zoeken, rekening te houden met de ligging van de tegenstander etc. Daarnaast spelen aspecten als strategie, tactiek, taakverdeling, communicatie, leiderschap, samenwerking, planning, organisatie, flexibiliteit en doorzettingsvermogen, een grote rol bij het wedstrijdzeilen.

Sailingevents organiseert diverse combinaties voor uw teambuilding event

Het individuele "kunnen" heeft een kleinere betekenis dan een optimale samenwerking.

Een dag teambuilding met speciale aandacht van een trainer, of een onderdeel van een trainingstraject in een speciaal kader, dat kan natuurlijk. We zijn ook van mening dat een dagdeel wedstrijdzeilen zonder bijzonder teambuilding programma al heel goed is voor de goede samenwerking.

Zeilen is teambuilding

Aan boord van een schip zijn vele parallellen met bedrijfssituaties mogelijk. Heeft u zelf een trainingsbureau of trainer dan werken we daar graag mee samen om tot een passend programma te komen. Ook een bekende zeiler als trainer/coach is mogelijk. Nog leuker is een combinatie-programma met een presentatie over topzeilen en training van een topzeiler.

Kijk bij onze arrangementen voor andere suggesties. Het is vooral om u een idee te geven van de activiteiten. Deze activiteit is goed te combineren met zakelijke doelen. Ook een maatwerkprogramma stellen wij graag samen.

Voorbeeld van een teambuilding activiteit:

Teambuilding door samen varen - zeilen met uw bedrijf vergt samenwerking

Overzicht van een aantal arrangementen op het water

Extra diensten voor bij uw dag teambuilding in Muiden

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden