Met een watervliegtuig naar Pampus

Ons watervliegtuig is een uniek amfibisch vliegtuig, waarvan de Koninklijke Marine er van 1941 tot 1957 over de gehele periode 78 in gebruik heeft gehad. Deze hebben voornamelijk geopereerd in het verre oosten.

Voor bezichtiging van het historische watervliegtuig (1942) spreken we graag met u af op het vliegveld.

Dit exemplaar was oorspronkelijk een toestel in Amerikaanse dienst en is het enige nog vliegende exemplaar op het vasteland van Europa.

Het vliegtuig kan 15 passagiers per vlucht meenemen en kan voor uw evenement worden ingezet. Als de groepen groter zijn dan voeren we meerdere vluchten uit.

watervliegtuig huren voor bedrijfsevenementen rondom Muiden

Wat dacht u van een waterstart, een 'splash and go', en een waterlanding in de buurt van Pampus, of gaat u liever even lunchen bij een van de havens aan het IJsselmeer gevolgd door een vlucht langs uw bedrijf? Een geweldige ervaring waar uw gasten nog lang over zullen praten.

Kijk bij onze arrangementen voor suggesties om dit toestel in te zetten bij uw evenement. Voor een volledig dagprogramma dat past bij uw zakelijke doelen maken we graag een passend en vrijblijvend voorstel.

Speciaal aanbevolen:

Dit amfibische vliegtuig biedt 15 luxe lederen stoelen voor haar passagiers en is verder in originele staat. De ronkende motoren zijn duidelijk voelbaar en hoorbaar en bij de waterstart vliegt het water bijna letterlijk langs de oren. Het gaat hier dan ook om de beleving en niet om luxe of lekkere drankjes van behulpzame stewardessen.

Spectaculaire start van het historische watervliegtuig

Het is een bijzondere ervaring om na het opstijgen even naar de voormalige geschutskoepels te lopen en bijna rondom uitzicht te hebben. De open cockpit geeft direct zicht op de verrichtingen van de vliegers.

Tja, we hebben vast allemaal wel eens gevlogenÂ… dit is echt anders!


Boek dit watervliegtuig bij uw bedrijfsevenementen in Muiden

Bekijk ook ons kleine watervliegtuig voor kleine groepen