Specials aan wal - bedrijfsuitje op het water

Een luxe bedrijfsuitje is een aangekleed evenement waarbij aan alles is gedacht; een multi-zintuiglijke ervaring die in het geheugen blijft hangen.

Uw zeilevenement is nog completer met onze specials aan wal! Het gaat hier om leuke aanvullingen op uw evenement zoals muziek, wal activiteiten, gastsprekers, special guests en artiesten. Bent u op zoek naar een leuke aanvulling dan doen we graag een paar suggesties.

Wij combineren uiteenlopende activiteiten tot een geweldige dag voor iedere deelnemer. De prachtige omgeving van Muiden en de unieke locaties op en aan het water passen vast uitstekend bij uw bedrijfsevenement. Bel 06.40.712.393 of mail Sailingevents Muiden met uw wensen en wij bedenken een programma voor u op maat.

Muziek bij uw bedrijfsevenement

Denk bijvoorbeeld aan een schippersorkest bij aankomst, Braziliaanse dancarina's op de kade, jazz bij de borrel, een leuke band voor het feest. We helpen u met het compleet maken van uw zeilevenement. Onze ervaring uit voorgaande evenementen gebruiken we om u goed te informeren. Naast uw wensen spelen ook de mogelijkheden van de locaties hierbij een rol. Samen met u zorgen we voor een passende muzikale aanvullingen.

Activiteiten aan wal bij uw bedrijfsuitje op het water

Zeilen en Buxter rijden in Muiden? Onze activiteiten op het water zijn zeer goed te combineren met activiteiten op het land of eiland Pampus. Bij een omni-evenement kunnen uw gasten inschrijven op een onderdeel of een combinatie van activiteiten.

Denk bijvoorbeeld aan:

Muiden heeft het,
Sailingevents
organiseert het!

  • Een rally met legervoertuigen.
  • Een rit langs de Vecht met Buxters.
  • Segway rijden.
  • Helivluchten.
  • Een cultureel programma (Muiderslot, Pampus, Naarden Vesting etc).
  • Een zeilwedstrijd met radiografisch bestuurbare schepen.
  • Lasergamen door de gangen van Pampus.
  • Pampus outdoor games.

Bekende zeiler als gastspreker en special guests

Niet voor niets bestaan er zoveel zegswijzen met nautische oorsprong en wordt zeilen vaak ingezet als teambuilding event. Er zijn veel parallellen te trekken tussen een goede bedrijfsvoering en het samen varen op het water. Hier valt dus heel wat over te vertellen, op een leuke en boeiende manier!

Een topzeiler als gastspreker en trainer? Een actief wedstrijdprogramma met onze racejachten en instructies van een topzeiler dat kan natuurlijk.

Hierbij kan uw bedrijfsthema van deze dag in het bijzonder worden meegenomen in de mogelijke parallellen met het topzeilen. Een indrukwekkende presentatie over bijvoorbeeld de Volvo Ocean Race of een bekende Solo race zoals de Vendée Globe is een geweldige thematische aanvulling en geeft de gehele dag extra karakter.

Het is ook mogelijk een bekende zeiler uit te nodigen als trainer en wedstrijdleiding op uw zeilevenement. Leuke en bijzondere momenten van de wedstrijden komen weer terug in de presentatie en prijsuitreiking aan het einde van de dag. Voor uw genodigden nog meer reden om uw uitnodiging met genoegen te accepteren.


Terug naar het overzicht van onze Bedrijfsevenementen Services

Van Bedrijfsuitje Walspecials naar het Water-arrangementenoverzicht

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden