Spectaculaire Rally RIB's huren in Muiden

Wilt u eens, of weer, een RIB huren? Met een RIB, Rigid Inflatable Boat, bedoelen we een snelle rubberboot. En met snel bedoelen wij snelheden van ca 80-90 km per uur: dit is echt hard varen!

Wij verhuren ook Rally RIB's in andere havens aan het IJsselmeer. Bel of mailÂ…we antwoorden dezelfde dag.

De RIB's hebben serieuze wedstrijden gevaren in binnen- en buitenland zowel op zee als op binnenwateren. Ze zijn geoptimaliseerd voor spectaculair vaargenot en geweldige wendbaarheid.

Nu zijn de RIB's ook te huur in Muiden en op verzoek kunnen we natuurlijk ook op andere wateren varen. De ervaring is geweldig, een achtbaan is er niets bij, en het hoeft niet veel tijd te kosten om de kick te beleven en de adrenaline te laten stromen.

Het liefst zetten wij de RIB's in als aanvullende activiteit binnen zeilevenementen en evenementen met het watervliegtuig, maar gewoon kort en stevig uitwaaien na een vergadering kan natuurlijk ook.

Speciaal aanbevolen:

Op verzoek stellen wij uw maatwerk programma samen met bijvoorbeeld een GPS en puzzeltocht vanuit Muiden langs diverse havens en locaties aan het IJsselmeer. Dus even naar Volendam voor een lunch en op de terugweg een bezoek aan Pampus, afsluiten met borrel en diner in Muiden, maar ook lekker zeilen in de omgeving van Muiden en daarna met de Rib naar Amsterdam.

Rally RIB varen op het IJsselmeer of Markermeer

Zo zijn er veel meer mogelijkheden. U huurt de RIB(s) vanuit Muiden, Amsterdam of een andere lokatie. Per RIB kunnen maximaal 12 personen instappen. Voor grote groepen hebben wij meer schepen ter beschikking.


Een Rally RIB huren doe je bij Sailingevents in Muiden