Zeilen op de Noordzee vanuit Scheveningen

Bedrijfsevenementen te water voor actieve teams

Zeilen op de Noordzee

Vanuit Scheveningen en andere plaatsen organiseren wij nautische evenementen voor bedrijven. Vraag ons een vrijblijvende offerte op maat.

Bel 06 4017 5282 
of 06 4071 2393.

Zeilen op de Noordzee met snelle jachten en extreem RIB varen op ruw water is een bijzondere en indrukwekkende beleving! Wij vullen graag uw zakelijke programma of bedrijfsuitje in Scheveningen graag aan met een nautische activiteit.

Scheveningen heeft een prachtig nautisch centrum in een splinternieuwe haven. In nautisch centrum zijn er goede vergaderlocaties en in de directe omgeving zijn hotel-, congres- en vergader faciliteiten naar iedere wens beschikbaar. Overweeg daarom eens om uw nationale of internationale meeting in Scheveningen te combineren met een nautische activiteit.

Een zakelijk uitje, vergadering of congres wordt nog leuker als er bij de borrel ook gesproken kan worden over een gezamenlijke beleving op het water.

Extra mogelijkheden naast zeilen op de Noordzee

Wat dacht u van een middag wedstrijdzeilen, matchracen, of een teamtraining op echte wedstrijdjachten? Of gaat u liever even los in een Rally RIB op het ruwe water? Uw vergadering, congres, meeting of bedrijfsuitje in Scheveningen, maken wij tot een spetterende ervaring. Laat ons rustig meedenken over de ideale invulling van uw programma.

Rabobank Sailing event ScheveningenZeilen op de Noordzee staat voor actief ontspannen met uw team

Met de oorsprong in Muiden organiseren wij al ruim 10 jaar actieve en nautische evenementen voor het bedrijfsleven. Vanuit onze nieuwe vestiging in Rotterdam doen we dat nu ook in Scheveningen.
Lees wat onze klanten vertellen over Sailingevents bedrijfsuitjes ยป


Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden

Van zeilen op de Noordzee naar Arrangementenoverzicht

Van zeilen op de Noordzee naar Sailingevents HOME