Sailing Events Goed Weer Garantie

veilig zeilen op racejachten of… geld terug!

Sailing Events Goed Weer Garantie

Zeilen IJsselmeer, veiligheid en een geslaagd evenement op het IJsselmeer gaan hand in hand.

Op zee kan het stormen. En op de lange termijn is niet te voorspellen wanneer dat gebeurt. Vanaf windkracht 6 bekijken we kritisch of uw veiligheid nog gewaarborgd kan worden. Wanneer nodig passen we het programma aan naar de omstandigheden op het IJsselmeer.

Vanaf windkracht 7 is het niet meer verstandig om uit te varen. We hebben het weer niet in de hand; een verstandige beslissing wel. Dat kan soms betekenen dat het beter is om niet uit te varen of om terug te keren naar een veilige haven.

Bij ons valt uw actieve dag zeilen niet in het water met onze storm, mist en ijsgang dekking. Deze verzekering keert de gedekte schade vanaf windkracht 7. Hiermee bent u in de gelegenheid uw evenement nogmaals te boeken zonder financiële gevolgen omdat uw budget behouden blijft.

Heeft u niet de gelegenheid om de datum te verzetten? Dan organiseren wij een passend alternatief voor een spetterde de dag op het water. Vaak kunnen wij bijvoorbeeld nog wel uitvaren met onze extreme RIB's, een tocht met sloepen over de Vecht organiseren of een mooi walprogramma in de omgeving van Muiden opzetten.

ruig weer bij uw bedrijfsuitje? boek een goed-weer-garantieDe goed weer garantie op tijd geboekt is kosteloos

Vooraf bespreken wij met u wat uw wensen zijn in geval van zwaar weer. Met onze polis bent u maximaal voorbereid op een geslaagde dag op het IJsselmeer, ook als het weer een keertje niet mee zou zitten.

“We hebben het weer niet in de hand; een verstandige beslissing wel!”


Naar de veelgestelde vragen over onze Sailingevents

Meer weten over onze Sailing Events Goed Weer Garantie? Bel ons gerust