Teambuilding activiteit in Muiden en op het water

Racejachten, klippers en de officiƫle pakjesboot

Een ware teambuilding activiteit en een succesformule voor grote groepen. Dit dagvullend personeelsuitje combineert actie en rust, lees racejachten en schepen uit de bruine vloot, en is daardoor zeer geschikt voor teambuilding en brainstorming activiteiten. Wij passen het volledig aan, aan uw wensen.

Klipper huren in Muiden voor bedrijfsevenement

Na de ontvangst vertrekt de helft van de groep op de racers en de andere helft stapt op de klipper. Halverwege ruilen de teams.

Door inzet van een schip uit de bruine vloot van Muiden ontstaat de mogelijkheid om de helft van de groep te laten racen op jachten en de andere helft te ontvangen op een groot zeil- of motorschip.

In de zomermaanden mogen wij zelfs de pakjesboot van Sinterklaas gebruiken.

stoomboot met pakjes van Sinterklaas

De ene helft begint met de zeiltraining en raced tegen elkaar op het IJsselmeer

De eerste groep jachtzeilers gaat nu trainen om daarna klaar voor de strijd aan de start te verschijnen. Vanaf het startsignaal is het aan de teams om het schip zo snel mogelijk over de finish te krijgen.

Zeilrace bedrijfsevenement grote groep Muiden Amsterdam

De andere helft heeft een groepsactiviteit op de Klipper of ander schip uit de bruine vloot van Muiden

Na de eerste zeilwedstrijd meren de jachten af naast de klipper en stappen de nieuwe teams op de jachten voor een zeiltraining gevolgd door een zeilwedstrijd.

Kijk bij onze arrangementen voor andere suggesties. Het is vooral om u een idee te geven van de activiteiten. Deze activiteit is goed te combineren met zakelijke doelen. Ook een maatwerkprogramma stellen wij graag samen.

Nu de uitslag van de zeilrace (met prijsuitreiking) en naar wens een gezellige afsluiting met een borrel, diner en/of BBQ.


Boek extra diensten bij uw teambuilding activiteit

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden