Snelle zeiljachten huren voor uiteenlopende evenementen en uitjes op het IJsselmeer

Wilt u een zeiljacht huren op het IJsselmeer?

Zowel in Muiden als in andere havens aan het IJsselmeer en de Noordzee liggen onze geweldige racejachten klaar voor een actieve dag op het water.

Op welk schip zou u willen varen? Wij verhuren verschillende typen zeiljachten en adviseren u graag bij uw keuze:

De Morningstar, het snelle racejacht in Muiden

Sportief zeilen is het leukste op een snel schip! Wedstrijdjachten zijn geoptimaliseerd voor snelheid. De vele trimmogelijkheden, de praktische dekindeling, de grotere hightech zeilen en de vaak hoge masten en diepe kielen maken de schepen snel en sportief.

Kijk bij onze arrangementen voor suggesties. Het is vooral om u een idee te geven van de activiteiten. Voor een volledig dagprogramma dat past bij uw zakelijke doelen maken we liever een passend en vrijblijvend voorstel.

Speciaal aanbevolen:

Overigens zijn de schepen ook kritisch en gevoelig en is het echt van belang aan de 'juiste' lijntjes te trekken en goed samen te werken om het uiterste eruit te halen.

Huur één of meer sportieve zeiljachten voor een spetterend bedrijfsevenement op het IJsselmeer.

De racejachten zijn allemaal officieel gemeten bij het watersportverbond, hierdoor kunnen wij een eerlijke wedstrijd organiseren met verschillende racejachten in uw bedrijfsevenement.

In korte tijd leren de schippers uw teams om zelfstandig het schip te besturen. Daarna kunnen we snel starten met de race...

Elk zeiljacht heeft natuurlijk voldoende zeilpakken en zwemvesten aan boord.


Boek onze sportieve zeiljachten in Muiden en ervaar de snelheid

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden


Van Zeiljacht huren IJsselmeer naar Bedrijfsevenementen Muiden