Wilt u een IMX40 zeiljacht huren?

Wanneer u een zeiljacht wilt huren voor een dagtocht, match-race of bedrijfsuitje kunt u bij SailingEvents Muiden kiezen uit een aantal verschillende typen racejachten.

Varen op een IMX40 zeiljacht is een geweldige ervaring

IMX40 racers: Appel en Texas

De IMX 40 is het grotere zusje van de IMX 38; ze is iets langer en de lijnen zijn iets moderner.

Net als de IMX38 zeiljachten zijn deze IMX40 racers ook zeer geschikt voor wedstrijden op de 'korte baan'. Dit Deense X-Yachts ontwerp is zeer praktisch ingericht en opgebouwd.

Zoals bij veel racers kan je met verkeerde trim en stuurmanskunst gemakkelijke veel bootsnelheid verliezen en is het voordeel van een snelle boot al weer snel een nadeel, concentratie dus!

Natuurlijk zijn deze schepen zeer geschikt om een leuke matchrace in de omgeving van Muiden te zeilen.

Het IMX40 zeiljacht Texas

Over de schipper

Met schipper Tijmen ben je zeker van een goede plek in het veld, omdat hij een zeer gedreven wedstrijd zeiler is. Hij heeft o.a. de bekende 24 uurs race gewonnen met een groep charter gasten aan boord.

Sinds kort is ook schipper Marinus van zeiljacht “Texas” bij SailingEvents actief. De voormalige “Xanadu” is door deze schipper geheel in een nieuw jasje gestoken waardoor het schip niet alleen snel vaart maar ook erg mooi is geworden.

De schipper is kort van stof, en vooral van het doen. Dus let op tijdens de beknopte instructies, daarna moet je direct in actie komen!


Bekijk de volgende te huren zeiljachten

Naar het overzicht van zeiljachten voor de verhuur

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden