Wilt u een SWAN zeiljacht huren?

Wanneer u een zeiljacht wilt huren voor een dagtocht, match-race of bedrijfsuitje kunt u bij Sailingevents Muiden kiezen uit een aantal verschillende typen racejachten.

mytack zeiljacht varen ijsselmeer

Mytack met schipper Bart

Bel of mail en u krijgt binnen 24 uur antwoord op maat.

De Mytack is een echte SWAN uit 1979 en heeft seizoen 2008 haar tweede riffit achter de rug. De Swan staat bekend als de Rolls Royce onder de schepen. Het Rolls Royce gehalte is enigszins beperkt omdat dit een race-uitvoering is (wel eens een race-rolls royce gezien?), natuurlijk zit er nog wel een kastje in om het colbert correct in op te kunnen hangen en is de kajuit netjes met teak en mahonie afgewerkt. De Mytack heeft ook in het officiƫle wedstrijdcircuit aangetoond dat het nog altijd een zeer snelle zeiler is. Schipper Bart heeft aanzienlijke wedstrijdervaring en deelt zijn kennis graag met de bemanning voor een optimaal resultaat in de uitslagen.

mytack zeiljacht varen ijsselmeer

Boebes met schipper Erik

De Boebes is een schip uit dezelfde mal, maar heeft een opbouw i.p.v. van een 'flushdek', de inrichting geeft daarmee meer comfort dan het zusterschip Mytack. In snelheid doet de Boebes niet onder voor de Mytack.

Schipper Erik is gastvrij en zorgt goed voor zijn gasten. De boot gaat tenslotte ook harder als de stemming aan boord goed is. De Boebes is al lange tijd in het bezit van John en heeft voor hem geen geheimen. Natuurlijk maakt ook John er werk van om naast een optimale bootsnelheid ook een goede notering in het handicapsysteem te hebben.

  • Type: SWAN 39 (2*)
  • Lengte: 11,99 m
  • Breedte: 3,85 m
  • Diepte: 2,20 m

Bekijk het volgende te huren zeiljacht: IMX38

Naar het overzicht van zeiljachten voor de verhuur

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden