Morningstar & Navigator

De Morningstar is samen met het zusterschip 'Navigator' in november 2005 vanuit de US geïmporteerd om sportieve zeiltochten/wedstrijden te verzorgen op het IJsselmeer en de Noordzee.

Morningstar werd in 1983 in opdracht van de Amerikaan John P. Ambrose ontworpen door de Argentijn Germán Frers. Eerder ontwierp hij een groot aantal bekende zeilschepen waarvan Luna Rossa (Prada), de succesvolle Italiaanse America Cup Challenger, en de Flyer waarmee Conny van Rietschoten tweemaal de Withbread Round the World Race won wellicht de bekendste zijn.

Kijk bij onze arrangementen voor suggesties. Het is vooral om u een idee te geven van de activiteiten. Voor een volledig dagprogramma dat past bij uw zakelijke doelen maken we liever een passend en vrijblijvend voorstel.

Speciaal aanbevolen:

Morningstar was een van de meest high-tech carbon/kevlar schepen die in 1984 deelnamen aan de SORC (Southern Ocean Racing Conference).

De schippers van Sailingevents leren u graag in korte tijd deze zeiljachten te bedwingen. In Muiden liggen deze twee echte racers klaar om een spannende matchrace te zeilen.

Schipper was de inmiddels 4-voudig America's Cup-veteraan John Kolius die met een crew van talentvolle zeilers deelnam aan de wedstrijden.

Specificaties van deze snelle racejachten:

  • Type: Frers 50ft custom build racer (2*)
  • Lengte: 15,20 m
  • Breedte: 4,50 m
  • Diepte: 2,50 m

Bekijk het volgende te huren zeiljacht: Salona

Naar het overzicht van zeiljachten voor de verhuur

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden