Referenties voor Sailingevents Muiden

Pagina 7

Laat na afloop van uw bedrijfsevenement of groepsuitje ook een reactie achter.

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen zijn van klanten van Sailingevents.

Klik hier om zelf een verhaal te schrijven over uw ervaringen met Sailingevents.

MT dag op het IJsselmeer met 6 uur varen

Op vrijdag 1 juni hebben wij met het MT een fantastische dag gehad op het IJsselmeer. Met een strak blauwe hemel en een lekker windje voeren we onder leiding van een schipper en maat van Active Sailing Events van Muiden naar Volendam en weer terug. Dankzij de deskundigheid van de schipper leerde iedereen snel de kneepjes van het zeilen en werd iedereen betrokken.

Na de lunch in Volendam werd de Spinnaker gehezen waardoor we ook de snelheid van de boot konden ervaren. Na in totaal 6 uur varen voeren we via de sluis van Muiden naar Fort H om daar de dag met een borrel af te sluiten. Mede dankzij Gerard Witvoet, die het programma in elkaar heeft gezet, was het zeilen een hele leuke ervaring.

Sanofi-Aventis, 1 juni 2007

Klanten relatiedag voor 50 personen

Met onze klanten hebben wij een geweldige dag beleefd. Gerard Witvoet van active sailing events heeft 6 prachtige zeilschepen georganiseerd voor deze dag. Op elk schip heeft een ervaren schipper (ook eigenaar van het schip) ons geleerd wat stuurboord, bakboord, overstag gaan, gijpen etc. is. Op het IJmeer hebben we rond Pampus 2 wedstrijden gevaren.

Tijdens de eerste start zijn was het erg close en hebben de schippers luidkeels de bemanning aangemoedigd om snel te werken en de wind goed in de zeilen te houden. Bij het keerpunt in het parcours werd er flink gestreden om de kortste bocht en de beste wind. Tijdens de tweede race was vooral de start behoorlijk spannend en zaten alle schepen lange tijd dicht bij elkaar.

Na drie uur actief meedoen en hard werken zijn via de prachtige sluis in Muiden voldaan neergestreken op het terras van Fort H te Muiden. Daar hebben we onder het genot van een hapje en drankje alle sterke zeemansverhalen uitgewisseld. Voor vele van ons is deze dag een dag om nooit te vergeten geworden.

Aditech Group B.V., 2 juni 2007

Teamtraining voor 6 personen

Het ging om een teamtrainig en dat werd goed opgepakt. De schipper was kundig en flexibel, waardoor het programma relaxed verliep. Dat we ook het mooiste weer van de wereld hadden, was meegenomen. Het is een absolute aanrader!

Lebbink Consult / LLiNK, 12 maart 2007

Bedrijfsuitje met 8 personen

Fantastische oud Whitbread-zeiler als instructeur.

door Océ-Nederland B.V., 27 juni 2006

Uitdagende Ocean Race - Wedstrijdzeilen met 32 personen

Je hoopt dat de diverse doelen van een bedrijfsuitje ook gehaald worden. Bij ons speelde het element 'verbonden voelen met de organisatie' best zwaar mee. De (cardiologische) medewerkers van ons instituut zijn verspreid over de 8 academische centra in nederland. Elkaar zien is voornamenlijk op bijeenkomsten in de werksfeer, daarbuiten niet zoveel mogelijkheden. Onze Ocean Race 2006 was een geweldige ervaring waarbij ontspanning uiterst spannend wordt gecombineerd met een voor iedereen uitdagende zeilrace. Door aanpak, uitrusting en zeer ervaren schippers is het evenement, nagenoeg all weather proof, warm aan te bevelen.

ICIN, 26 april 2006