Referenties voor Sailingevents Muiden

Pagina 8

Laat na afloop van uw bedrijfsevenement of groepsuitje ook een reactie achter.

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen zijn van klanten van Sailingevents.

Klik hier om zelf een verhaal te schrijven over uw ervaringen met Sailingevents.

Bedrijfsuitje met 8 personen op een wedstrijdboot

Een dag zeilen op een 50 foot wedstrijdboot is een ervaring die je nooit vergeet en zeker niet op het moment dat je met volle zeilen aan het stuurwiel staat en probeert de andere boot tijdens een wedstrijd voor te blijven terwijl het water over de reling komt organisatie: namens ons hele team willen we jullie bedanken voor een onvergetelijke dag waarbij iedereen heeft kunnen genieten.

IvH, 28 september 2006

Bedrijfsuitje met 5 personen

Deelnemers hebben een fantastische dag gehad. Het weer werkte goed mee en de mensen van het bureau speelden goed in op de wensen van de deelnemers.

Selko B.V., 29 september 2006

Personeelsuitje voor 20 personen op het IJsselmeer

September 2006 blijkt inderdaad een prima maand voor een bedrijfsuitje. Onze reservering bij Sailing Events kwam wat laat, maar werd bijzonder vriendelijk en accuraat geregeld. Gerard is enthousiast en graag bereid om mee te denken in eventuele aanpassingen in het programma. Het personeel van Hamag Magazijninrichting heeft na de koffie bij Fort H. gevaren op twee grote schepen. De route ging over het IJsselmeer naar Volendam, alwaar wij heerlijk hebben gelunched. De race op de terugweg ging voor de wind (windkracht 2 ofzo..) en was daardoor minder spectaculair als de heenreis. Iets wat door sommige dames niet als nadeel werd ervaren. De aankomst in Muiden werd gevierd met champagne en het diner erna in Fort H was zeer verzorgd en bijzonder lekker. Kortom een geweldig dagje uit. Prima verzorgd en een absolute aanrader voor ieder bedrijf dat een actief maar stijlvol dagje uit wil.

Hamag Magazijninrichting, 16 september 2006

Bedrijfsuitje voor 40 personen met 5 supersnelle zeiljachten

Nou: we waren er klaar voor! Met vijf supersnelle zeiljachten het IJsselmeer op en gaan! 6 Maanden van te voren plannen én... prachtig weer met een lekker briesje! Niet verwacht en toch gekregen. Met als surprise: het waren ECHTE racers. Boten speciaal gebouwd voor snelheid met op iedere boot een evaren captain (die van ons met een ex-Whitbread-round-the-world zeiler). Kaal van binnen, kevlar zeilen, alles state-of-the-art. Sommige boten compleet met TFT-schermen en volautomatische bediening. Het kon niet op! Bijzonder geslaagd dus. Onze organisatie en medewerkers kijken terug op een top-zeildag!

Squire Support Group B.V., 11 september 2006

Klantendag met 5 zeilboten

Het was een heel leuke dag en een geweldige ervaring. Deze dag was voor onze klanten en samen gingen we het water op, verdeeld over 5 zeilboten. Hoewel er 1 regenbui te trotseren was, gaf dat geen problemen, mede door de op de zeilboten aanwezige zeilpakken en jassen. Met windkracht 4 à 5 was het heerlijk zeilen en verder hield het weer zich goed. De organisatie van en samenwerking met Sailingevents (Gerard Witvoet) verliep heel goed. Er is steeds snel gereageerd op offertes, vragen en verzoeken en dat was erg prettig.

De kapiteins op de boten waren zeer ervaren (en gezellig) en gaven goede instructies zodat iedereen de zeilbeginselen kon leren en meedoen. Soms was het hard werken en soms kon je heerlijk ontspannen. We hebben gevaren van Muiden naar Volendam en daar lekker geluncht. Op de terugweg is er compleet met wedstrijdboot en vlaggen een wedstrijd gedaan tussen alle zeilboten waarvan de uitslag tot op het laatste moment spannend bleef. Vanuit de wedstrijdboot zijn ook heel mooie foto's genomen. Ook vanuit onze klanten zijn er alleen maar zeer positieve reacties gekomen. Kortom een zeer geslaagd evenement!

3M Nederland BV, 30 augustus 2006