Referenties voor Sailingevents Muiden

Pagina 11

Laat na afloop van uw bedrijfsevenement of groepsuitje ook een reactie achter.

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen zijn van klanten van Sailingevents.

Klik hier om zelf een verhaal te schrijven over uw ervaringen met Sailingevents.

Teambuilding dagprogramma met 50 personen

Gerard Witvoet van Mytack heeft onze wensen m.b.t. teambuiling en verzorging perfect weten te vertalen in een dagvullend programma. 's Morgens zijn we gestart met een stoomcursus zeilen, na de lunch zijn we met 5 schepen gaan racen tegen elkaar. De lunch en de barbecue werden verzorgd door Cantenklaer in de Societeit van de Koninklijke Jachthaven; een echte aanrader! De professionaliteit en gezelligheid van de schippers en het schitterende weer hebben gezorgd voor een onvergetelijke dag...

Cobra Personeelssystemen, 2 juli 2005

Zeildag voor 27 personen met wedstrijd en BBQ

Een groot succes! Op zaterdag 9 juli meldde een grote groep Tensing enthousiastelingen zich in de haven van Muiden voor de Tensing zeildag. De dag verliep geheel volgens de planning, inclusief de te verwachten verschijnselen van zeeziekte, uitputting en hoogmoed bij verschillende collega's.

De onbetwiste winnaar van de dag was Dave (en z'n team, maar vooral Dave zelf) die bij de wedstrijd drijven van Volendam naar Muiden als eerste binnenkwam. Het uitje was door Gerard Witvoet van Sailingevents Muiden perfect opgezet.

Eten en suggesties voor een BBQ in Muiden kwamen van hem af en waren door de desbetreffende bedrijven perfect uitgevoerd. Al met al een perfecte en sportief uitputtende dag waarover binnen het bedrijf vol lof over gesproken is en wordt.

Tensing B.V., 9 juli 2005

Afdelingsuitje met 7 personen

Op 7 oktober 2005 hebben wij, de Juridische afdeling van Hewlett-Packard Nederland B.V., via Sailing Events een fantastische dag op het water doorgebracht, onder leiding van onze schipper die dag, Ben de Ruyter!

's Ochtends tijdens de koffie hebben we kennis gemaakt met Gerard Witvoet van Sailing Events, die deze dag perfect heeft georganiseerd en een prettige contactpersoon is geweest voor mij om het team-event mee te organiseren. Ons team bestaat uit een aantal zeer ervaren zeilers en een aantal mensen die nog nooit eerder op een dergelijk zeilschip heeft gevaren of überhaupt zeilervaring heeft. Iedereen heeft die dag aan het roer gestaan, Ben heeft ons zoveel mogelijk wegwijs gemaakt met de apparatuur aan boord, hoeveel knopen varen we, het navigatiesysteem, enz. Gerard had voor verse gevulde koeken bij de koffie gezorgd en in Volendam was er een plekje voor de boot gereserveerd voor het restaurant waar op een mooie tafel bij het raam met uitzicht op de haven, een menukaart stond die speciaal voor ons event was opgesteld!! Het weer was voor de tijd van het jaar uitzonderlijk goed, warm zelfs!!

Na de lunch terug naar Muiden hebben we op het voordek nog liggen genieten van de zon, Ben kon deze inactiviteit niet aanzien en heeft bedacht om dan maar te gaan spinakeren! Een bijzondere belevenis, voor de meesten van ons de eerste keer!

Bij aankomst in Muiden had Gerard weer goed voor ons gezorgd, drankjes en hapjes in overvloed en zo hebben we op de boot met een borrel deze mooie perfect verlopen dag kunnen afsluiten!

Dank aan Sailing Events, Gerard Witvoet en Valentijn van Duijvendijk en onze schipper, Ben de Ruyter van De Ruyter Yachting.

Hewlett-Packard Nederland, 5 oktober 2007

Personeelsevenement voor 22 personen in de Klipper

Evenement is prima naar wens verlopen. Enige puntje was dat er een muffe (oud vocht) lucht in de klipper hing.

Van Geel Nederland BV, 18 november 2005

Bedrijfsuitje met 30 personen - Racen op het Markermeer

Aan het eind van de middag, na het werk, lekker uitwaaien op het Markermeer onder het genot van een uitstekend verzorgd hapje en drankje op een paar mooie schepen met goeie, behulpzame en gezellige schippers. En dan lekker tegen elkaar gaan racen. Een ideale manier om je medewerkers of klanten te bedanken!

InterStep BV, 1 juni 2005