Referenties voor Sailingevents Muiden

Pagina 9

Laat na afloop van uw bedrijfsevenement of groepsuitje ook een reactie achter.

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen zijn van klanten van Sailingevents.

Klik hier om zelf een verhaal te schrijven over uw ervaringen met Sailingevents.

Bedrijfsuitje met 17 personen in de Sterke Hein het water op

Wo 23-08-2006 Om 12:00 verzamelen bij HP, iedereen was super enthousiast want na een week niet zo'n mooi weer kwam er een vaag zonnetje door. We kwamen aan in Muiden en konden op een klein maar wel gratis parkeerterreintje vlakbij de boot/restaurant parkeren, en werden door Gerard hoogst persoonlijk ontvangen. Alles verliep heel relaxed en ontspannen, zoals overigens ook de onderhandelingen waren verlopen. Om 13:00 zaten we met z'n allen op de Sterke Hein, mooie boot van Cocky. De koffie, thee en cake stonden klaar en de broodjes waren simpel maar heel prima. Ons zeiltochtje kon beginnen, de wind liet het wat afweten, Maar doordat we op zo'n prachtige boot zaten die speciaal gebouwd was konden we toch echt zeilen het was heel relaxed en gezellig, de drankjes en lekkere dingen ontbraken niet. Toch ook nog een heel klein stukje aan teamwork gedaan, met het heisen en neerhalen van de zeilen. Helemaal uitgerust konden we beginnen aan onze luxe BBQ bij fort H, lekker stukje vis en biefstuk en wat vitamines in de vorm van vers fruit met slagroom na. Al met al een geslaagde dag. Bedankt!

HP, 23 augustus 2006

Personeelsuitje met 15 personen zeilen met een oud Withbread racer

Fantastische zeiltocht onder begeleiding van een oud withbread racer. Voor zowel de fanatieke zeiler, er kan worden ingegaan op zeiltrim etc, als gewoon genieten op een snel jacht!

C & I, 5 augustus 2006

Bedrijfsuitje met 15 personen en weer een geslaagde dag

Prachtig weer, goede wijn, prima zeilbotenbegeleiders. Gerard, Ben en Hans zijn gezellige kerels. Kortom een zeer geslaagde dag, voor elk bedrijf een aanrader.

Instituut van Ham, 15 juli 2006

Groepsuitje

Super belevenis. Onervaren zeilers laten kennismaken met de sport. Een meer dan geslaagd evenement, met goede, gepassioneerde begeleiding.

9 juli 2007

Relatiedag op het water met 26 personen

Wij hebben een fantastische dag op het water gehad! Niet alleen het weer zat mee, maar alles eromheen was prima verzorgd. Gerard Witvoet heeft mij in de voorbereidingsfase goed bijgestaan, actief meegedacht en geen moeite was hem teveel. De uiteindelijke organisatie van Sailing Events was perfect! Dank je Gerard en ik hoop dat ik dit nog eens met je kan organiseren voor een andere groep relaties.

Akkermans & Partners, 29 juni 2006