Referenties voor Sailingevents Muiden

Pagina 2

Laat na afloop van uw bedrijfsevenement of groepsuitje ook een reactie achter.

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen zijn van klanten van Sailingevents.

Klik hier om zelf een verhaal te schrijven over uw ervaringen met Sailingevents.

Tweedaags zeilevenement voor 380 personen en met 19 boten

Bij Sailing Events is alles mogelijk! Ook het organiseren van een zeilprogramma voor 380 personen met 19 boten (Racejachten en Lemmeraken) voor de kust van Pampus. Zo'n groot evenement vergt niet alleen een netwerk van ervaren schippers maar ook professionaliteit en deskundigheid. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Dat kunt u zeker overlaten aan Gerard en Valentijn. Vol enthousiasme zijn zij de uitdaging aangegaan en hebben er alles aan gedaan om dit onderdeel van een 2-daags evenement zeer succesvol te laten verlopen. Sailing Events en alle andere betrokken hebben de Europese medewerkers van LeasePlan Nederland tijdens de LeasePlan EuroGames 2008 een onvergetelijke dag bezorgd. Nogmaals enorm bedankt en hopelijk tot een volgende keer!

Bibian van Drie - Promissio namens LeasePlan Nederland, 6 september 2008

Bedrijfsuitje voor 16 personen

Het was een hele leuke dag! De organisatie was uitstekend, het weer zat mee met een stevige wind. We zouden het zo nog eens over doen!! Iedereen vond het een leuke en leerzame dag.

Brandweer Rotterdam, 16 mei 2009

Fast Forward bedrijfsuitje met 25 personen

Na een efficiënt en zeer prettig voortraject heeft Sailing Events Muiden ons een onvergetelijke dag bezorgd. De deelnemers waren laaiend enthousiast; het programma stak goed in elkaar (presentaties-zeilen-vliegen; het thema was 'Fast Forward') en de locatie, catering en verzorging was top.

SAP, 31 oktober 2008

Personeelsuitje voor 10 personen

Alles goed geregeld en ging in ontspannen sfeer, nergens hoefden we te wachten Bij aanvang was de accu van de motorboot leeg, maar dit werd snel opgelost Prettig was ook dat de rekening inclusief de drankjes achteraf werd gestuurd. De heer Witvoet vond het niet nodig om vooraf de rekening te sturen omdat er al snel een wederzijds vertrouwen was ontstaan.

Algemene Woningbouwvereniging. 15 mei 2009

Zeilwedstrijd met 15 personen

Zeil-wedstrijdtje! Een geweldige ervaring. Het was mij eerste keer zeilen en eind van de middag kon ik zelf de jacht sturen! Ik zou het absoluut nog een keer willen doen en ik raad het aan voor bedrijfuitjes! Je werkt samen in een team en als je enthousiast bent om te winnen, dan is het helemaal perfect!

Effective Brands, 6 mei 2009


Lees de volgende 5 ervaringen van Sailingevents klanten

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden