Referenties voor Sailingevents Muiden

Pagina 6

Laat na afloop van uw bedrijfsevenement of groepsuitje ook een reactie achter.

Hieronder kunt u lezen wat de ervaringen zijn van klanten van Sailingevents.

Klik hier om zelf een verhaal te schrijven over uw ervaringen met Sailingevents.

Bedrijfsevenement voor 112 personen met lunch en barbeque

Dit uitje was niet het goedkoopste, maar wel het beste dat wij tot nu toe gedaan hebben. Iedereen was zeer enthousiast en wil nog een keer. Uitstekende lunch en barbeque. De hele dag was prima georganiseerd. SailingEvents was zo flexibel als ze ons van te voren beloofd hadden.

De Beer Lakfabrieken B.V., 12 juni 2007

Teambuilding evenement met 75 personen

Op zaterdag 16 juni 2007 heeft Sailingevents, Gerard Witvoet, een zeilevenement voor ons georganiseerd. De achterliggende gedachte was een teambuildingdag / nadere kennismaking met diverse collegae die op diverse locaties werkzaam zijn. Dit is een heel mooi geslaagd evenement geworden.

De ontvangst was met een mooie lunch en uitleg door de organisatie volgde. We waren met 9 zeilboten met ieder hun eigen schipper en afhankelijk qua zeilboot 6 tot 10 personen aan boord. Er zijn 2 wedstrijden gevaren. Een spannende race die uiteindelijk gewonnen is door de Popov met bemanning. Aansluitend was er een scheepsorkest die de sfeer zette. De BBQ was heel gezellig, met een goed glas wijn en een mooie kwaliteit van vlees. Tot laat in de avond hebben we nog met z'n allen buiten gezeten. Gerard en crew, thnx en graag tot een volgende keer.

Rabo Securities, 16 juni 2007

Bedrijfsuitje met 35 personen - Wedstrijdzeilen met perfect zeilweer

Op vrijdag 14 september 2007 vertrokken de medewerkers van de Kamer van Koophandel Midden-Brabant al vrij vroeg in de ochtend richting Muiden om daar te gaan genieten van een prachtige dag op het water. In de maanden daaraan voorafgaand was in goed overleg met Gerard Witvoet van Sailing Events en Roy Molhuizen van Fort H, een prachtig programma opgesteld met daarin voor elk wat wils. Maar vooral het beoogde wedstrijdzeilen moest toch wel het hoogtepunt van de dag worden.

Alle elementen waarop we gehoopt hadden waren die dag voorhanden. Het was perfect zeilweer, de wind was zelfs voor ons onervaren zeilers hard te noemen. De boten met hun ervaren en professionele schippers indrukwekkend. De omgeving, het prachtige oude stadje Muiden, Fort H en het onstuimige IJsselmeer gaven ons een vakantiegevoel.

We genoten van het wedstrijdzeilen waar we onder deskundige begeleiding van de schippers zelf een actieve rol in vervulden. Onbedoeld werd het een perfect teambuilding event. Bij terugkomst in de haven werden op ieder zeilschip de flessen ontkurkt en onder het genot van een borrel werd nog druk nagepraat over deze belevenis.

De dag werd afgesloten met een fantastische BBQ bij Fort H. Unaniem waren we van mening dat dit een perfecte dag is geweest die zeker voor herhaling vatbaar is en zeker ook aan te bevelen is. Wij willen Gerard Witvoet en zijn crew dan ook hartelijk bedanken voor deze geweldige ervaring.

Kamer van Koophandel, 14 september 2007

Bedrijfsuitje met 22 personen - Matchracen op het IJsselmeer

Matchracen op het IJsselmeer: geen gezapig zeiltochtje, maar actief zeilen in teamverband met de elementen competitie en teamgeest, maar ook met de nodige ontspanning. Met onze in twee teams gesplitste afdeling een stoomcursus wedstrijdzeilen gehad, waarna een aantal races zijn gezeild in identieke zeilracers van 15 meter lang. Geweldig. Zeilervaring is niet nodig en na een dagdeel kende iedereen de beginselen van het zeilen en het matchracen. Veilige en snelle schepen, betrouwbare ervaren schippers, goede begeleiding vanuit een volgboot en voldoende voorraad voor de dorstige deelnemer. We hebben echt genoten.

NS ProjectConsult, 13 juni 2007

Personeelsuitje met 20 personen - Twee matchraces

Op 1 juni met het team een dag weg van kantoor. Eerst een officieel gedeelte, gevolgd door een matchrace met twee zeilboten. Omdat niet iedereen kan zeilen hebben we eerst volop geoefend onder begeleiding van een ervaren schipper waarna de race kon beginnen. We hebben twee races gevaren, naast dat we natuurlijk zo snel mogelijk wilde gaan was het ook leuk te proberen bij de andere boot letterlijk de wind uit de zeilen te halen! Na afloop hebben we in Muiden op de boot nog een drankje gedronken. Het was echt een hele leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

Manpower Business, 1 juni 2001