Boot verhuur, events en Business sailing op IJburg

IJburg is een prachtige voorhaven van Amterdam direct aan het Ijsselmeer. Daarom bieden wij op IJburg onze boot verhuur voor al uw nautische evenementen met een zakelijk accent.

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van boten, jachten, RIB's en klassieke schepen. We denken ook graag mee over de zakelijke invulling van uw evenement en zorgen voor de juiste componenten zoals locatie, catering, presentatie middelen, sprekers.

Zeilen, bedrijfsuitjes en watersportevenementen rondom IJburg en nog veel meer! Alles voor een onvergetelijk business sailing event wordt door ons geregeld.

Het startpunt van uw business sailing event in IJburg

Sailingevents organiseert maatwerk waterevenementen. Bel 06-40.712.393.

Harbour Club "The Lighthouse" op IJburg is een ideale locatie om uw zakelijke watersport event te organiseren. Vanaf de oever van het Markermeer kijkt u uit over de binnenhaven van IJburg.

Uw zakelijke ontvangst aan het water wordt hier door Sailingevents tot in de puntjes georganiseerd in een moderne ambiance.

Sfeerimpressie van The Lighthouse in IJburg

Maak uw keuze uit onze vloot

Pampus en Amsterdam liggen op steenworp afstand, water genoeg om uiteenlopende evenementen te organiseren. Racejachten, snelle Rally Rib's en gezellige bruinevloot schepen varen vanuit deze locatie zo het Markermeer op voor actieve evenementen waar uw gasten nog lang een goede herinnering aan hebben.

Een combinatie van vergaderen en actief bezig zijn rondom IJburg

Ook voor een zakelijke meeting en vergadering beschikt Harbour Club "The Lighthouse" over een speciaal ingerichte ruimte met veel privacy, daglicht, uitstekende service, heerlijke menu's en een top uitzicht over de haven van IJburg en het Markermeer. Met genoegen maken wij een passend programma bij uw zakelijke doelen.

Brug naar IJburg door Nicholas GrimshawBrug naar IJburg van architect Nicholas Grimshaw (Foto door Ronald)

IJburg ligt centraal t.o.v. andere mooie locaties

Omdat Amsterdam, Pampus en Muiden om de hoek liggen is het mogelijk om uiteenlopende locaties op deze dag aan te doen. Kortom mogelijkheden genoeg, maak hier samen met Sailingevents optimaal gebruik van voor een super beleving op en rond het water. Bij de borrel zullen uw gasten gegarandeerd sterke verhalen hebben van de belevingen op deze dag .

Bij de arrangementen op deze website krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Op uw verzoek smeden wij vrijblijvend een programma van uiteenlopende componenten. Wij zijn thuis op het water en uw ideale programma is onze uitdaging.


Van Boot verhuur IJburg naar Zeilarrangementen

Van Boot verhuur IJburg naar Evenementenservices

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden