Een boot huren in Amsterdam voor uw Nautische Business Events

Begin uw bedrijfsuitje of Business event door een boot te huren in Amsterdam. Wij organiseren ook een unieke opening, onderbreking of afsluiting van uw zakelijke meeting in Amsterdam. 

Bedrijfsuitje op het water in Amsterdam

Onze  zeiljachten en "RIB" boten vertrekken vanaf het IJ bij het Centraal station, het muziekgebouw, of het zouthaventje.  De bekende watertaxi's en kanaal boten brengen en/ of halen u van uw bestemming in het centrum van Amsterdam.

Vervolgens varen we in snel tempo naar het IJsselmeer. Zodra we door de Oranje sluizen van het Noordzee kanaal komen kan de gashendel helemaal open en  kunnen uiteenlopende arrangementen worden uitgevoerd.

Suggestie voor uw Sailing Business Event vanuit Amsterdam

Een kort bezoek op Pampuseiland en een serieuze Sailing regatta op grote racejachten? We leren de teams in ca. 45 minuten varen om daarna de strijd op een serieuze wedstrijdbaan aan te gaan.

“Een dag zeilen op een 50 foot wedstrijdboot is een ervaring die je nooit vergeet en zeker niet op het moment dat je met volle zeilen aan het stuurwiel staat en probeert de andere boot tijdens een wedstrijd voor te blijven terwijl het water over de reling komt. Het was een onvergetelijke dag waarbij iedereen heeft kunnen genieten.”

Meer reacties van tevreden klanten van Sailingevents »

Na een paar wedstrijden brengen we u graag naar een geschikte locatie voor de prijsuitreiking en een borrel en/of diner.  We bieden hiervoor uiteenlopende locaties aan het water in Muiden, IJburg of Pampus. Weer terug naar Amsterdam om daar de avond verder in te vullen kan natuurlijk ook.

Liever een Rally met de super snelle RIB's?

Amsterdam heeft het, Sailingevents organiseert het.

Bel 06 4017 5282 
of 06 4071 2393.

Wij houden wel van een beetje competitie, alleen hard varen is maar kort leuk!

U meet zich tegen de andere teams door onderweg nautische vraagstukken op te lossen en vragen te beantwoorden over de bezienswaardigheden onderweg. Waar we heen gaan en wat we doen is geheel in overleg af te stemmen en afhankelijk van de tijd die we er voor mogen nemen.

Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan Pampus met een korte rondleiding, vervolgens even een groepsfoto bij de bekende vuurtoren "Het paard van Marken", even kijken in het Palingsound museum in Volendam met een proeverij van versgerookte paling, om vervolgens de historische vissershaven van Marken te bekijken en daarna met 80 km/u weer door te varen naar een locatie voor het diner.

Of uniek & exclusief zeilen in Amsterdam?

We halen u met de spectaculaire RIB's op locatie in Amsterdam of u stapt over vanuit een watertaxi/luxe salonboot.

Sailingevents haalt en brengt u naar Amsterdam

Na een pittige rit over het Noordzeekanaal, het IJ en het Markermeer zal er plots een historisch watervliegtuig landen. We zijn in de gelukkige positie om met dit toestel belevingen en zakelijke evenementen op het water te organiseren die je in deze tijd van regulering als onmogelijk acht!

Waar we heen gaan en wat we doen kunnen we het beste even afstemmen op uw wensen en onze mogelijkheden. Kijk bij onze arrangementen voor andere suggesties. Ook een maatwerkprogramma stellen wij graag samen. Een unieke beleving zal het zeker worden!

Kortom… Amsterdam ligt aan het water, bel ons om er goed gebruik van te maken!


Van Boot huren Amsterdam naar Zeilarrangementen

Van Business Event Amsterdam naar Evenementenservices

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden