SailingEvents' Flessenpost Maart 2015

Opening vaarseizoen 2015

Beste Relatie,

In deze flessenpost lente editie een korte terugblik op een mooi seizoen 2014, actueel nieuws en suggesties voor uw bedrijfsevenement.

Een terugblik op seizoen 2014

Watervliegtuig en RIB varen

We zijn vroeg begonnen vorig jaar. De milde temperaturen zorgden ervoor dat we al in april het water op gingen voor onze eerste klanten.

Ook leek het een trend onder onze klanten om meerdere activiteiten in 1 middag te willen doen. Zo werden er wedstrijden gevaren, afgewisseld met een bezoek aan Muiderslot of Pampus eiland. Of er werd een zogenaamd moeder schip ingezet om de actieve wedstrijden af te wisselen met een ontspannen setting aan boord van een luxe tjalk.

Zeilen op een luxe Tjalk

Ook waren er programma’s waarbij de dag startte met inspirerende sprekers (professionele zeilers) en bedrijfspresentaties, waarbij daarna ruimte was voor wedstrijd zeilen en/of RIB varen.

Evenementen met het historisch watervliegtuig en onze RIB’s werden een groot succes met spetterende waterstarts en splash & go’s.

Door de lange aanhoudende zomer hebben we zelfs nog in November klanten ontvangen op het water. De jonge werknemers van het betreffende bedrijf vonden het geweldig om in een RIB als verklede piraten hun directie te overvallen tijdens hun zeiltocht op de luxe tjalk.

Dynamische evenementen aldus, met zeer tevreden klanten. Dat is wat ons motiveert elke keer opnieuw.

Winnaars van een bedrijfscompetitie zeilen

Nieuw high tech zeiljacht: Karel met de Houten Poot

Het zeiljacht Karel met de Houten Poot

Sinds kort zijn we trotse eigenaar van een nieuw schip “Karel met de houten poot”.

Een prachtige high tech cruiser, voorzien van veel comfort,  waarmee ook wedstrijden gevaren kunnen worden of mooie tochten op het IJsselmeer met wining en dining aan boord.

Bekijk alle mogelijkheden van "Karel met de houten poot"!

Nieuwe arrangementen vanuit Muiden

Natuurlijk willen we altijd vernieuwend blijven. Zo passen we onze arrangementen regelmatig aan om ook onze terugkomende klanten opnieuw te verrassen.

Onder andere nieuw dit jaar is de 8 uurs race. Een lange baan race op het zuidelijk deel van het IJsselmeer gebruikmakend van de vaste boeien met uitdagende spelregels.

Doelstelling van de dag is om zoveel mogelijk mijlen te maken waarbij tactiek, navigatie en vooral teambuilding centraal staan.

Graag verwijs ik naar onze meest recente arrangementen.

De Volvo Ocean Race

Komende zomer komen de spectaculaire VOR65 jachten langs Scheveningen voor een korte pitstop.

Een geweldig internationaal zeil event dat we dit jaar van dichtbij kunnen meemaken. Wij zullen daar bij zijn, en bieden aan onze klanten de gelegenheid zich hiervoor in te schrijven.

De Volvo Ocean Race in 2014

Vlaggetjesdag – ontmoet ons aan boord van onze high tech racer

Muiden staat op maandag 6 april in het teken van de opening van het vaarseizoen met “open boot” van alle schepen en natuurlijk ook festiviteiten op de kade.

Bent u nieuwsgierig naar onze vloot en wilt u eens een kijkje nemen aan boord van onze nieuwe high tech racer “Karel met de houten poot” dan bent u van harte welkom.

We zijn te vinden in de haven bij restaurant Fort H, Herengracht 119 te Muiden. Laat u weten of langs komt, dan zorgen wij voor de koffie en/of een borrel (aanmelden via het contact formulier)

Voor meer informatie over onze arrangementen, ga naar onze
Website of bel ons direct op
06-40712393 of 06-40175282

Vriendelijke zeilgroet

Gerard & Barbara


Regelmatig Flessenpost ontvangen? Schrijf u in!
Keer terug naar Bedrijfsevenementen Muiden