Zeilen op racejachten, palingrokerij & palingsound, lunchen en/of vergaderen en retour per spectaculaire RIB vanaf € 155 pp

We starten de dag in Muiden. Na de koffie stapt u op een of meer van onze snelle jachten. Na een korte instructie gaan de trossen los, u vaart door de Grote zeesluis van Muiden, langs het Muiderslot naar het Markermeer.

Racejacht vergaderen Muiden

Zodra het kan hijst u met uw team de zeilen om koers te zetten naar Volendam. Hieraan kan een wedstrijd worden verbonden, maar gewoon lekker zeilen kan natuurlijk ook.

In Volendam meren we af bij de Palingrokerij voor een rondleiding, een bezoek aan het palingsoundmuseum en eventueel een lunch.

RIB varen Volendam

Na de lunch zijn de snelle jachten vervangen door spectaculaire rally RIB's. Nu volgt een zinderde tocht terug naar Muiden, optioneel kunnen we een paar locaties aan doen zoals Pampus eiland of Durgerdam. Indien een competitief element wenselijk is bieden we een Rally aan met uiteenlopende vraagstukken en opdrachten die onderweg moeten worden opgelost.

In Muiden stappen we weer op de vaste wal en kunnen de belevingen worden gedeeld onder het genot van een borrel en of diner.

Bel of mail… we antwoorden dezelfde dag. Een afspraak op locatie kan natuurlijk ook.

Bel 06 4017 5282 
of 06 4071 2393.

  • Dit programma is geschikt voor groepen van 12 tot 120 personen.
  • Duur van het programma; 4-8 uur.
  • Het tarief is op basis van volle bezetting per schip, inclusief dranken en versnaperingen aan boord, exclusief catering aan wal.

Overzicht all-in waterarrangementen voor bedrijven ter inspiratie

Sterk in maatwerk: Bel of mail en we antwoorden dezelfde dag

Maak een afspraak en ontmoet ons in de haven van Muiden