Zeilen en golfen, een leuke combinatie voor uw bedrijfsevenement

Een indrukwekkend zeiljacht huren om te racen op het IJsselmeer en aansluitend een golfclinic doen in het Naarderbos. In dit arrangement combineren wij teambuilding en individuele vaardigheden.

Ontvangst en instructies

We beginnen de dag in Muiden met een ontvangst op het terras van eethaven Fort H. Na de koffie en de instructies stapt u aan boord van uw gehuurde snelle zeiljacht met een ervaren schipper.

Samen met een professionele schipper  vaart u vanuit Muiden het IJsselmeer op, de zeilen worden gehesen en de training kan beginnen. Het team leert in korte tijd zelfstandig het schip varen.

U gaat echt wedstrijdzeilen!

Na ongeveer 45 minuten oefenen is iedereen ingewerkt op zijn taak aan boord en starten we met een spannende wedstrijd om de boeien.

Met vlagsignalen vanuit het startschip wordt de startprocedure gedaan en enkele minuten later liggen de teams zij aan zij op de startlijn voor de beste positie.

Nu gaat het erom zo min mogelijk fouten te maken en als eerste weer te finishen. Je moet dit echt met je team oplossen, de schipper geeft alleen nog een aanwijzing als dat noodzakelijk is. 

En dan ontspannen golfen...

Na enkele wedstrijden meren we af om de tocht voort te zetten met een RIB of sloep naar de Golfclub aan het water. Hier staat een heerlijke lunch klaar, en neemt de golfinstructeur het roer over.

Afhankelijk van de ervaring van deelnemers zijn er verschillende golfclinics beschikbaar.

Nu gaat het om de individuele prestaties. Wil je werken aan je slag, alleen maar putten of lekker slaan op de driving range?

We sluiten de dag af met een prijsuitreiking voor het winnende zeilteam, een borrel en evt een diner met uitzicht op het water.

  • Duur: Gehele dag
  • Tarief pp. : vanaf € 175,- op basis van minimaal 18 deelnemers,  incl. dranken aan boord, excl. catering op de kade

Overzicht all-in waterarrangementen voor bedrijven ter inspiratie

Sterk in maatwerk: Bel of mail en we antwoorden dezelfde dag

Maak een afspraak en ontmoet ons in de haven van Muiden