Vergaderen op een
Zakelijke locatie in Muiden

Vergaderen op een zakelijke locatie in het hartje van Muiden? Dat kan bij de restaurants de Doelen en de Tafel van Muiden.

Restaurant de Doelen aan de Sluis

Restaurant de Doelen aan de sluis en de Tafel van Muiden liggen naast elkaar in het centrum van Muiden. Zij werken samen om groepen te ontvangen voor workshops en vergaderingen waarin parallel sessies wenselijk zijn.

Bij restaurant de Doelen kunt u gebruik maken van de sluiskamer, deze is geschikt voor kleine groepen maar ook voor grotere groepen.

De Tafel van Muiden

Bij de Tafel van Muiden is de ruimte geschikt voor groepen tot 16 personen en voorzien van kunst die regelmatig wordt verwisseld.

Er is ook een kleine sub-ruimte beschikbaar waar gebruik van gemaakt kan worden tijdens een training of workshop. Deze locatie grenst aan een binnentuin, waar tijdens het vergaderen een kop koffie gedronken kan worden of geluncht.

Gezien de centrale ligging in Muiden zit je met een paar minuten lopen zo in de haven waar zowel onze zeilboten als RIB’s kunnen afmeren. Zeer geschikte arrangementen vanaf deze locatie zijn:

Vergaderen met een break-out op een RIB

Een RIB rally naar Volendam

Mocht er iets meer tijd over zijn na de vergadering dan is het erg leuk om op een lemmeraak of zeiljacht te stappen voor een ontspannen zeiltocht


Bekijk ook de andere Nautische vergaderlocaties in Muiden


Van Zakelijke locatie Muiden naar Bedrijfsevenementen Muiden