Een vergaderruimte in Muiden met uitzicht op het Muiderslot

Een prachtige vergaderruimte in Muiden vindt u bij de jachtclub.

Een prachtige vergaderlocatie met uitzicht op het Muiderslot

De Jachtclub ligt direct aan de monding van de Vecht met uitzicht op Pampus en het Muiderslot . Bij de jachtclub zijn er enkele geschikte ruimtes voor vergaderingen en presentaties.

Alle ruimtes zijn voorzien van de juiste apparatuur. Indien u break-outs heeft in uw zakelijke programma is het ook mogelijk om gebruik te maken van meerdere zalen.

Lunch bij de KNZRV

De vergaderkamer is voorzien van een scherm,  tafel, comfortabele stoelen en uiteraard een nautische sfeer. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 16 personen.

De besloten bar is niet in de eerste plaats een vergader ruimte, maar deze kan door de cateraar worden aangepast tot een vergader ruimte in nautische sfeer. Deze ruimte is geschikt voor groepen van 20-30 personen.

De grote zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties voor grote groepen tot ca. 100 personen.

Theateropstelling voor een grote groep in de sociëteitszaal

De jachtclub kent logistieke voordelen ten opzichte van andere locaties in Muiden omdat u hier op eigen terrein voor de deur kunt parkeren en onze schepen hier aan het terras kunnen afmeren.

Indien u na afloop wilt lunchen, dineren of BBQ-en kan dat in de Pampus bar, sociëteit zaal, of op het boven terras met uitzicht naar het Muiderslot en IJsselmeer.

Prachtige locatie met presentatieruimte bij de Jachtclub in Muiden

Vanaf deze locatie zijn de meeste van onze arrangementen mogelijk, maar deze locatie keuze is uitermate geschikt in combinatie met de volgende arrangementen:

Wedstrijd zeilen met racejachten

Een RIB rally met meerdere RIB's

Een racejacht huren en vliegensvlug naar Volendam of Hoorn


Andere Nautische vergaderlocaties in Muiden


Van Vergaderruimte Muiden naar Bedrijfsevenementen Muiden