Vergaderen op Pampus

Onder de rook van Amsterdam kunt u in de frisse lucht vergaderen op Pampus. Het fort op dit eiland biedt verschillende ruimtes voor uw evenement.

Het Fort eiland Pampus

Als Forteiland speelde Pampus een belangrijke rol in de verdediging van de stad Amsterdam. Nu is Pampus werelderfgoed en het officiële bezoekerscentrum van de Stelling van Amsterdam. Daarnaast is het beschikbaar als evenement locatie.

In het Pampus paviljoen kunt u terecht met ongeveer 75 personen. Dit kan worden uitgebreid tot 200 personen door een uitneembare scheidingswand. Aansluitend is er een prachtig terras met uitzicht over het IJsselmeer.

Het waterbassin in het fort

Ook in het Fort zelf zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor kleine en grote groepen.

Zo is o.a. het waterbassin te huur als presentatie ruimte. Het voormalige waterbassin is een aantal jaren geleden helemaal gerenoveerd en stijlvol ingericht voor uw vergadering.

Deze ruimte werd in de jaren dat het fort bemand werd gebruikt als opslag voor levensmiddelen en er werd water opgeslagen. Het waterbassin ligt middenin het fort tussen dikke muren en is voorzien van scherm en beamer.

Wedstrijd zeilen voor het eiland Pampus

Het eiland Pampus in het Markermeer is natuurlijk geschikt om uw vergadering of presentatie te combineren met een nautische activiteit.

In de binnenhaven van het eiland kunnen alle typen schepen afmeren (RIB’s, Racejachten, klippers, Aken en Tjalken) om een passende activiteit op het water aan te bieden.

Een geschikte activiteit is wedstrijd zeilen, evt af te wisselen met een RIB Rally. Vanaf het terras is het spektakel op het water goed te volgen:

Pampus challenge, racen met jachten en RIB's

Wedstrijd zeilen op jachten

RIB Rally met teambuilding evenement


Bekijk ook de andere Nautische vergaderlocaties


Van Vergaderen Pampus naar Bedrijfsevenementen Muiden