Hard varen in een RIB, paling eten,
en werken aan de swing

Dit unieke arrangement combineert 3 activiteiten in één bedrijfsevenement:

Vanuit Muiden varen we in een RIB naar Volendam om paling te eten. Dan in hoog tempo naar het Naarderbos voor een relaxte golfclinic.

Racen naar de paling

Vanuit onze locatie in Muiden, vaart u rustig de haven uit. Dan scheuren we met een indrukwekkende RIB in 20 minuten over het IJsselmeer naar Volendam. 

In Volendam meert u af aan het terras van Smit Bokkum voor een rondleiding in de palingrokerij.

Na de afsluiting met Paling en een drankje stapt u weer aan boord voor een RIB experience over het Markermeer richting Naarderbos. Uiteraard mag iedereen even sturen.

Relaxen met een Golfclinic

Nu is het tijd om de adrenaline even te laten zakken en de haren weer glad te strijken. Nu wordt het concentreren en werken aan de swing in de golfclinic.

Afsluiten met een borrel en BBQ. De terugweg naar Muiden doen we in principe over de weg met een taxibus, in circa 10 minuten staat u weer bij uw auto.

Optioneel varen we over het water terug in de spectaculaire race RIB of een geschikte borrelboot.

Heb je iets meer tijd en wil je iets leren van wat je zo tegenkomt op het water? Doe dan onze RIB Rally en beantwoordt onderweg diverse vragen. Aan het einde van de dag benoemen we het winnende team.

  • Duur: Dagdeel 4-5 uur
  • Tarief pp: vanaf € 160,- , tarief op basis van minimaal 12 personen, incl. rondleiding, paling proeven, drankje. Excl. overige catering

Overzicht all-in waterarrangementen voor bedrijven ter inspiratie

Sterk in maatwerk: Bel of mail en we antwoorden dezelfde dag

Maak een afspraak en ontmoet ons in de haven van Muiden