Overzicht van de top bedrijfsuitjes

Hieronder vind u een overzicht van onze top bedrijfsuitjes. Dit zijn de meest populaire bedrijfsevenementen die wij vanuit Muiden organiseren. Allemaal actieve waterevenementen. De racejachten en spectaculaire rally RIB's doen het goed bij een breed publiek.

3 Top bedrijfsuitjes

#1 Zeilwedstrijd met racejachten

#2 RIB varen

#3 Dagvullend zeilevenement

In de Top Bedrijfsuitjes - op 1

Wedstrijdzeilen met racejachten

Een dagdeel wedstrijdzeilen met echte racejachten. Dit programma duurt 4 uur. Natuurlijk denken we graag even mee als uw bezoek samengaat met een zakelijke doelstelling zoals een vergadering en/of presentatie voorafgaande aan de regatta. Na de ontvangst volgt een korte uiteenzetting van het programma en een wedstrijdbriefing.

Al snel stappen de teams aan boord van de wedstrijdjachten en volgen aan boord de praktische instructies. We varen nu door de sluizen, langs het Muiderslot naar het Markermeer voor een training van ongeveer 45 minuten.

Na de zeiltraining zijn de teams in staat het schip te besturen en zijn we klaar voor de wedstrijden. Vanaf het startschip volgen nu de signalen voor de start van de wedstrijden. Het wordt plots spannend bij de start omdat alle teams graag op tijd en op de beste plek willen starten. Nu raakt het gehele team nog meer betrokken en doen we er alles aan om als snelste schip te gaan finishen. Natuurlijk maken we onderweg een paar fouten, maar dat doen de andere teams ook! Zodra we de eerste wedstrijd hebben gevaren zijn we volledig gefocust op de tweede race, iedereen is nu scherp en weet wat er moet gebeuren.

Matchracen 50ft - zeilwedstrijd bij bedrijfsuitje in Muiden

Na 2 of 3 wedstrijden kunnen we nog even 'vrij' zeilen met een drankje en varen we terug naar de haven. Zodra we zijn afgemeerd worden de uitslagen berekend en bekendgemaakt. Het napraten over de belevenissen gaat het beste bij de borrel of het diner op het terras van een passende nautische locatie in Muiden (Fort H, KNZRV, Muiderslot, Pampus etc).

In de Top Bedrijfsuitjes - op 2

Een RIB Rally vanuit Muiden

Een RIB Rally is ideaal om kort en heftig uit te waaien na een intensieve vergadering. Een programma van een uur is al voldoende om even langs Pampus te varen, een flitsbezoek aan de haven van Marken te doen, bij het paard van Marken een groepsfoto te maken en daarna weer met 80 km/u terug te varen voor de borrel/diner op het terras.

rib huren bedrijfsevenementen muiden

Heeft u meer tijd? Dan stellen wij een passend programma (eventueel met spel-, puzzel- of GPS tocht op het water) samen met diverse stops in havens aan het IJsselmeer.

In de Top Bedrijfsuitjes - op 3

Dagvullend programma op het water met walspecials

Een combinatie van bovenstaande activiteiten in een dagprogramma: racen met zeiljachten en rally varen op het IJsselmeer.

diner bedrijfsuitje Muiden bij Fort H - buffet

Als er voldoende tijd is dan laten wij u nog meer beleven. Een programma met een combinatie van activiteiten zoals RIB varen en wedstrijdzeilen met zeiljachten is al super, maar wanneer het budget het toestaat zetten we ook het watervliegtuig in. Wedden dat iedereen uw uitnodiging met genoegen accepteert? We zorgen ook voor uitstekende catering en passende nautische locaties (een 'moederschip', Pampus, Muiderslot, Fort H, KNZRV etc).

Kijk bij onze arrangementen voor andere suggesties. Het is vooral om u een idee te geven van de activiteiten. Voor een volledig dagprogramma dat past bij uw zakelijke doelen maken we liever een passend en vrijblijvend voorstel.


Meer top bedrijfsuitjes op het water

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden