SailingEvents' Flessenpost juli 2013

Nog een heerlijke nazomer voor de boeg!

We zijn al bijna halverwege het seizoen met geweldige events in de revue. In deze nieuwsbrief treft u voorbeelden ter inspiratie voor uw zakelijke evenement op het water.

Zeilevenementen 2013
Bedrijfsuitje op het water 2013

Een goed concept niet veranderen

Een jaarlijks terugkerend evenement geeft nog meer binding, het is iets om naar uit te kijken en nog lang over na te praten.

Interstep organiseerde voor het 11e jaar de Interstep Regatta, een sportief evenement waar de relaties al vroeg in het jaar naar vragen.

Zo organiseerde Ericsson de jaarlijkse brancheregatta. Ook hier aan enthousiasme geen gebrek, naast het hoge aantal inschrijvingen kwamen op de dag zelf ook "ongeregistreerde" genodigden opdagen. Gelukkig heeft iedereen een plek aan boord van de racejachten gekregen.

Bij het jaarlijks Ebro sailingevent werd weer hard gestreden, er waren 3 wedstrijden nodig om de einduitslag te bepalen! Met super condities, zon en een stevige windkracht 4, hielden de teams het zeer spannend en finishten enkele seconden van elkaar.

Slot
Zeilen 2013 met het bedrijf

Zakelijke events bij de KNZ&RV

Op deze prachtige locatie tegenover het Muiderslot hebben we afgelopen maanden enkele events gehost. De jachten liggen hier pal voor de club afgemeerd. Na uw presentatie of brainstorm in de sociëteit stapt u aan boord van de racejachten. Enkele instructies, een reddingsvest om en u vaart direct het openwater op voor een stevige zeilcompetitie. Ter afsluiting borrel en het diner op het balkon met uitzicht op Pampus en Muiderslot.

Zwaar weer, RIB Rally naar Volendam

Voor Comparex stond een programma met wedstrijdzeilen en RIB-varen in de planning. Helaas stond er te veel wind om te zeilen (7bf), de RIB Rally kon wel doorgaan en was met stormachtige condities extra uitdagend. Aan de hand van vragen en navigatieopdrachten gingen de deelnemers met 6 RIB's naar Volendam. Aangekomen in Volendam een rondleiding in de palingrokerij en natuurlijk paling proeven. Op de terugweg nog een pitstop op Pampus eiland, waarna ook voor deze groep de borrel erg goed smaakte.

Leuk bedrijfsuitje in 2013

Oud Hollands gecombineerd met snelheid

Tom Tom kwam varen op een luxe tjalk, voorzien van alle moderne snufjes. Met een heerlijke BBQ aan boord en een RIB die zorgde voor wat extra adrenaline hebben de deelnemers een mooie dag aan boord van deze Tjalk gehad.

Actief bedrijfsuitje in 2013

U zoekt een excuus om te komen varen?

Een paar ideale excuses op een rijtje voor een unieke dag of dagdeel op en aan het water:

  • Teambuilding; samenwerken is noodzakelijk op racejachten.
  • Vergaderen; eerst knopen hakken, dan even uitwaaien…
  • Jubileum; samen beleven op het water, samen feesten op een nautische toplocatie.
  • Incentive; zeilen op racers, weer eens wat anders dan golf in Parijs.
  • Bedrijfsuitje; zeilregatta met indrukwekkende jachten, actief, verfrissend en origineel.
  • Relatie event; altijd een succes, voor een dagdeel wedstrijdzeilen maakt iedereen de agenda vrij.

Volop zomer tot eind oktober!

Laat ons eens vrijblijvend meedenken over uw ideale evenement op het water. Meer informatie over onze arrangementen vind u op onze website www.sailingevents.nl. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen op 06-40712393 of 06-40175282.

Vriendelijke zeilgroet, 
Gerard & Barbara


Lees onze reviews en laat er ook zelf één achter

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden