SailingEvents' Flessenpost maart 2013

Vergaderen, workshops en actie op het water

Het is weer bijna tijd om het water op te gaan. Wij hebben er veel zin in en delen graag nog een paar wetenswaardigheden.

Brasserie & Wijnbar Fort H geheel vernieuwd

Fort H is afgelopen winter overgegaan naar een nieuwe eigenaar. Zij hebben de locatie geheel gerenoveerd. Het restaurant in de serre is ruimer geworden, er is een gezellige wijnbar in het fort geplaatst en de sfeer is super. De kern van de vloot ligt hier aan het terras afgemeerd. Kom gerust eens kijken en overtuig jezelf..

Brasserie en wijnbar Fort H

Exclusief vergaderen? De Vergadertafel van Muiden

Komend jaar kunnen we ook vergaderarrangementen aanbieden voor kleinere groepen (tot 16 pers). Bedrijven die graag het zakelijke met fun combineren kunnen in een zeer persoonlijke setting vergaderen waarna ze kunnen uitwaaien op onze schepen.

vergaderen

Zakelijke events bij de KNZ&RV

Op deze prachtige locatie tegenover het Muiderslot zijn afgelopen winter de zalen weer opgefrist en van alle moderne apparatuur voorzien. Ook het terras van de sociëteit en de parkeergelegenheid is aangepakt. Voor grotere evenementen met een zakelijk karakter is deze locatie zeer geschikt.

Spetterend de lucht in? Het mag weer!

Het historische watervliegtuig uit 1942 heeft weer een vergunning om te vliegen. Dit enige nog vliegende exemplaar in Europa biedt plek voor 15 gasten en kan deze zomer een spectaculaire middag verzorgen voor uw evenement.

vergunning voor watervliegtuig

Business to Business regatta

Heb je een klein team, en wil je toch graag in groter gezelschap wedstrijd zeilen en netwerken met andere ondernemers? Schrijf je dan in voor woensdag 8, 15, 22 of 29 mei. Aanmelden kan vanaf 7-12 personen en bij minimaal 2 aanmeldingen kan de wedstrijd doorgaan. Eén of meer business partners uitdagen is natuurlijk ook leuk. Vragen of aanmeldingen, bel of mail via onderstaande mogelijkheden.

Rabobank zeilen met Sailingevents

Bijna klaar voor het nieuwe seizoen

De komende maand wordt er nog hard gewerkt aan de jachten, RIB's en het wedstrijdmateriaal. Vanaf april liggen we weer klaar voor onze actieve evenementen op het water.

We hopen u deze zomer te mogen verwelkomen! Voor meer informatie over onze arrangementen, ga naar onze website www.sailingevents.nl of bel ons direct op 06-40712393 of 06-40175282

Vriendelijke zeilgroet,
Gerard & Barbara

b2b regatta met sailingevents

Lees onze reviews en laat er ook zelf één achter

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden