SailingEvents' Flessenpost september 2012

Beste relatie,

Sailingevents.nl, uw partner voor spetterende evenementen op het water, introduceert unieke winterarrangementen. Maximaal uitwaaien en gezellig opwarmen bij het vuur.

Winterarrangementen

De zomer is alweer bijna voorbij. Tijd voor een korte terugblik, maar we kijken vooral vooruit. Wilt u in de wintermaanden uitwaaien na een vergadering, kerstfeest vieren met de afdeling, of gewoon zomaar een teambuilding event? Dan kunt u ook bij ons terecht voor avontuurlijke en vooral gezellige winterprogramma's.

Vuurkorf voor extra sfeer
Winterarrangementen met SailingEvents

Bekijk onze winterarrangementen voor bedrijven »

Terugblik op de zomermaanden

Veel vrijgezellige heren (en dames) hebben afgelopen zomer gezeild met de 50fter, Morningstar. Alle voor zeilen (spinnaker en blooper) werden daarbij gehesen om het extra spectaculair te maken voor de aanstaande bruidegom. De BBQ op de kade naast de schepen was wel een heel bijzondere manier om na te genieten.

Bedrijfsuitjes op het water met Sailing Events

Een advocatenkantoor kwam met zijn team varen op een tjalk. Hapjes en drankjes werden aan het eind van de middag afgewisseld met RIB varen waarbij snelheden van 80 km/u voor de nodige sensatie zorgden.


Ook hard zeilen & comfortabel borrelen tegelijk werd meerdere middagen en avonden mogelijk op de prachtige 16,5 meter Lemmeraak.

lemmeraak huren in Muiden

Andere bedrijven wilden toch liever de concurrentie strijd aangaan met hun teams en klanten in onze racejachten. Hard werd er gestreden rond de boeien in IMX 38's, Max Fun's maar ook onze German frers racers van 45 en 50 ft werden getest in het wedstrijd veld.

Wedstrijdzeilen met uw bedrijf

Bij 9 jachten aan de start lijn begint het toch al op een echte regatta te lijken! Als tijdens de prijsuitreiking de directeur met zijn team voor 1 ronde wordt gediskwalificeerd, dan wekt dat natuurlijk veel hilariteit. Tja, op het water gelden andere regels!

Prijsuitreiking bij een geslaagd bedrijfsuitje

Kortom, fanatieke schippers, gezellige teams, goede wind, en vooral een heerlijke borrel en BBQ erna maakte van deze events een succes.

Komende wintermaanden zullen kou en avontuur op het water worden afgewisseld met warmte en gezelligheid aan wal. We hopen u deze winter te mogen verwelkomen! Voor meer informatie over onze arrangementen, ga naar onze website www.sailingevents.nl waar u ook de speciale winterarrangementen aantreft. U kunt ook direct contact opnemen door te bellen naar 06-40712393 of 06-40175282.

Vriendelijke zeilgroet,
Gerard & Barbara

Leuke bedrijfsuitjes met Sailing Events

Bekijk onze unieke winterarrangementen voor bedrijven

Lees onze reviews en laat er ook zelf één achter

Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden