SailingEvents' Flessenpost juli 2012

Beste relatie,

Sailingevents.nl; uw partner voor spetterende evenementen op het water. Onderstaand een selectie uit onze activiteiten.

Afgelopen maanden zijn we er in geslaagd mooie evenementen te verzorgen vanuit Muiden, Marina Muiderzand, en de Upperdeck in Naarden.

Enkele hoogtepunten

Ericson zeilt met 12 racejachten

Ericsson kwam dit jaar varen met een overweldigend aantal klanten. De startlocatie was deze keer Marina Muiderzand. Met 12 indrukwekkende racejachten voeren we een aantal spannende wedstrijden met na afloop een borrel en BBQ op het terras met uitzicht over het IJsselmeer.

visma sailing event
Muidernieuws

De introductie van het nieuwe corporate merk was hiervoor de aanleiding. Voorafgaand aan het zeilen werd er een presentatie gegeven in een speciaal hiervoor opgezette tent. Bij terugkomst in de sluis was er een slagorkest met Braziliaanse dancarina's die voor een feestelijke sfeer zorgde aan boord van de schepen en de lokale krant heeft bereikt.

Ook Visma Software kwam met meer dan 100 partners wedstrijd zeilen.

Brazilliaans feest

Wedstrijdzeilen met sponsor Interstep

Sponsor Interstep

Interstep, sponsor van onze 50ft German Frers, kwam dit jaar met zijn partners wedstrijd zeilen. De Walking 5 gangen BBQ bij Fort H was wederom een succes!


Spectaculair evenement voor Timeout

Vanuit de Upperdeck in het Naarderbos hebben we dit jaar een spectaculair evenement verzorgd in opdracht van Timeout. Ruim 30 gasten hebben rondgevlogen in het watervliegtuig en gevaren in RIB's. Na afloop werd er natuurlijk heerlijk gegeten op het dakterras van deze fantastische locatie met uitzicht over het Gooimeer

upperdeck
Timeout

Per watervliegtuig naar de huwelijksceremonie

Een bijzondere gebeurtenis was het rondvliegen van een bruidspaar naar Pampus eiland waar de huwelijksceremonie plaats vond!

Watervliegtuig voor een bruiloftspaar
Bruiloftspaar stapt in het watervliegtuig

Match race met Atos en Spindrift

In samenwerking met Spindrift waagde Atos zich aan een match race, met 3 gelijke jachten, IMX 38. Met super condities, zon en windkracht 5, hielden de teams het zeer spannend en finishten enkele seconden van elkaar.

Nieuw bij Sailingevents

Nieuw dit seizoen is het varen met Max Fun's 25 voor uw team- of relatie dag. De 6 identieke boten worden gevaren met vier personen (en een schipper), dus ook wanneer u een dag wilt organiseren voor een kleinere groep mensen, heeft u zomaar een paar boten gevuld om een wedstrijd te varen. Boekt u deze boten? Dan steunt u daarbij ook de talenten die op weg zijn naar de top in de zeilsport.

MaxFun

We hopen u te mogen verwelkomen op het water. Voor meer informatie over onze arrangementen, ga naar 'zeilevenementen en bedrijfsuitjes in Muiden' of bel ons direct op 06-40712393 of 06-40175282. Wij organiseren ook waterevents in Amsterdam, IJburg, Volendam, Rotterdam, Scheveningen en Pampus.

Vriendelijke zeilgroet,
Gerard & Barbara


Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden