Fort H, een nautische evenement locatie in Muiden

Brasserie en wijnbar Fort H is gelegen aan de Vecht achter de Grote Zeesluis van Muiden. Op deze evenement locatie vindt u de brasserie in het historische fort. Daarnaast een overdekt evenementen terras en een open terras met uitzicht op het water.

Het prachtige terras van Fort H

Het (eventueel verwarmde) overdekte terras is geschikt voor een grote partij. Een zakelijk evenement of feest tot ca 150 personen is mogelijk.

Indien het gehele fort exclusief wordt afgehuurd kan met enige maatwerk aanpassingen tot ca 250 personen ontvangen worden.

Kleinschalig vergaderen tot ca. 20 personen binnen in het Fort is ook mogelijk, maar kan alleen op maandag of dinsdag. 

Ook vergaderen bij weer of geen weer is mogelijk bij Fort H

Het evenementen terras is gedurende de gehele zomer overdekt door een tent. Bij mooi weer kunnen alle zijkanten open gezet worden en heeft u direct zicht op het water en de haven.

Het is mogelijk om het terras om te bouwen tot een ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst. De AV apparatuur, stoelen en andere benodigdheden worden speciaal geplaatst voor uw presentatie.

U kunt hier in een informele setting uw boodschap overbrengen aan uw relaties of personeel.

Het overdekte evenementen terras

Fort H is gelegen aan de haven waar onze schepen kunnen afmeren. Vrijwel al onze arrangementen kunnen hiervandaan georganiseerd worden. Deze locatie is zeer geschikt voor de volgende arrangementen:

Wedstrijd zeilen met racejachten

RIB rally Volendam met 1 of meerdere RIB's


Bekijk ook de andere Nautische feest- en vergaderlocaties in Muiden


Van Fort H evenement locatie Muiden naar Bedrijfsevenementen Muiden