Organisatie van branche specifieke regatta's

Netwerken binnen je eigen branche?

Wedstrijd zeilen tegen je partners (concurrenten) en toeleveranciers? Een "branded" zeil evenement dat jaarlijks plaats vindt waarbij je je branche netwerk uitnodigt kan zeer goed werken voor je imago en relaties en helpt mogelijkheden te creëren in een ontspannen omgeving.

Alle branche regatta's starten klein. Mogelijk zelfs maar met enkele jachten, die hopelijk uit zal groeien tot een groots event met veel exposure naar de initiatief nemer.

Hoe gaan we te werk?

Onze evenement services gaan verder dan alleen het water. Na het opstellen van een potentiele lijst genodigden, helpen wij bij het maken van de uitnodiging en het enthousiasmeren van de deelnemers. We zouden bijvoorbeeld een mini branded (door sponsor) website kunnen creëren waar de deelnemers zich kunnen aanmelden met gehele teams en waar alle benodigde informatie te vinden zal zijn. Dit is een interessante manier van communiceren met je branche netwerk en het helpt bovendien de betrokkenheid van de deelnemers te verhogen ver voordat het event plaats vindt!

Bel ons gerust voor meer informatie t.b.v. het organiseren van een spetterende branche regatta.


Maak een afspraak met Sailingevents | Bedrijfsevenementen Muiden

Overzicht van enkele zeilevenementen en bedrijfsuitjes