Onze strippenkaart voor meerdere dagen zeilen of een heuse Bedrijfscompetitie

Naast onze 1-daagse arrangementen is er natuurlijk ook de mogelijkheden om meerdere dagen te komen zeilen. Hiervoor bieden we een 5-rittenkaart vanaf € 80,- pp per keer.

Teambuilding aan boord

Hebben jullie recent nieuwe teamleden en staan er veel gezamenlijke projecten met flinke tijdsdruk op de agenda? of heb je binnen je bedrijf verschillende afdelingen waarvoor het efficiënter zou werken als de medewerkers elkaar beter kennen en begrijpen? Dan is dit misschien wel iets voor jullie bedrijf komende zomer.

In een ontspannen setting kunnen we met jouw team heerlijk vrij zeilen of indien er meerdere afdelingen betrokken zijn ontwikkelen we een interne bedrijfscompetitie.

We kunnen dan afwisselend korte of lange baan regatta’s varen met eind van de zomer een overall winnaar.

Samen het zeiljacht op koers houden

Waar het om draait is natuurlijk het beter leren kennen van de teamleden of verschillende afdelingen binnen jullie bedrijf.

In het geval van een project team zullen we dan tijdens de verschillende middagen de teamrollen aan boord afwisselen en kom je tot nieuwe inzichten in elkaar.

Nadat iedereen er is overleggen we de rollen en varen uit door de sluizen, langs het Muiderslot naar open water.

Op het Markermeer hijsen we de zeilen en neemt iedereen zijn of haar positie. Eind van de middag/begin avond varen we weer terug de haven in, drinken nog een borreltje aan boord en sluiten de week af.

Eventueel is dit natuurlijk ook te combineren met overleg of een presentatie t.a.v. project voortgang in de Piet Hein of sociëteit zaal van de KNZ&RV, gelegen tegenover het Muiderslot.

  • Dit programma is geschikt voor groepen van 10-100 personen.
  • Duur van het programma: 3-4 uur
  • Het tarief is op basis van maximale bezetting schip, inclusief dranken, versnaperingen aan boord, exclusief catering aan wal.
Winnaars van een bedrijfscompetitie zeilen

Naar de FAQ's over onze zeilevenementen.

Overzicht van onze andere arrangementen op het water

De puntjes op de 'i' met onze bedrijfsevenementen services

Bel of mail en we antwoorden dezelfde dag

Maak een afspraak en ontmoet ons in de haven van Muiden