Ultiem teambuilding: 8 uurs race op het IJsselmeer

Beleef een geweldig teambuilding event op onze zeiljachten. Gedurende 8 uur gaan de teams zoveel mogelijk mijlen varen op het IJsselmeer

8 uurs race op het IJsselmeer

Wat gaan we doen tijdens de 8 uurs race op het IJsselmeer? We gaan een route varen, gebruikmakend van de bestaande boeien op het zuidelijk deel van het IJsselmeer.

Het is de bedoeling dat jouw team zoveel mogelijk mijlen maakt in de 8 uur tijd die er voor staat.

Er zijn natuurlijk spelregels aan verbonden; zo krijg je bv. ook straf mijlen indien je te laat finisht, en mag je alle boeien slechts 2 keer ronden zodat je niet de hele dag halve wind tussen 2 boeien op en neer kan blijven varen.

Downwind bij de 8 uurs race

Het Programma

We beginnen de dag met een koffie ontvangst in Muiden. Na de uitgebreide palaver krijgen de schippers een map mee met navigatie materiaal en spelregels voor de navigators onder jullie.

Het is een tactische race die vooral gewonnen wordt door alle scenario’s goed uit te denken.

Welke route is gunstig bij welke wind omstandigheden, wat is onze uitwijk mogelijkheid indien de windshift er niet komt op het tijdstip waarop we deze vooraf hadden ingeschat.

Uiteraard zijn het de schippers die jullie zullen begeleiden en mee denken in het uitzetten van de route, maar het is de bedoeling dat elk team zoveel mogelijk zelf aan de slag gaat hiermee.

Tijdens de dag is er natuurlijk ook gelegenheid voor ontspanning aan boord. Er zijn broodjes, dranken en versnaperingen aan boord, want een dag op het water daar krijg je zeker trek van.

Nadat alle schepen zijn gefinisht varen we terug naar Muiden en sluiten we af met een welverdiende borrel, BBQ en prijsuitreiking.

Het team met de meest gevaren mijlen (gecorrigeerd op handicap) ontvangt de trophy en mag met recht zijn/haar collega’s hier op kantoor nog lang aan helpen herinneren.

  • Dit programma is geschikt voor groepen van 8-100 personen
  • Kosten vanaf € 135,- p.p.
  • Duur van het programma: 8-10 uur
  • Het tarief is op basis van maximale bezetting schip, inclusief dranken, versnaperingen en lunch aan boord, exclusief catering aan wal.

Naar de FAQ's over onze zeilevenementen.

Overzicht van onze andere arrangementen op het water

De puntjes op de 'i' met onze bedrijfsevenementen services

Bel of mail en we antwoorden dezelfde dag

Maak een afspraak en ontmoet ons in de haven van Muiden