ALTIMATE Sailing Regatta 2010 - 24 juni

by Monique Voorbach
(Hilversum/Emmen)

Start 1ste wedstrijd

Start 1ste wedstrijd

Ieder jaar organiseert ALTIMATE (voorheen SNE) een onvergetelijke dag voor haar zakelijke partners: het PartnerEvent.

Na "ter land" (Racen op Zandvoort) en "in de lucht" (rondvlucht met Dakota's en Cessna's) was het nu tijd voor "ter zee": de ALTIMATE Sailing Regatta op het IJsselmeer.

Na een interactief debat met als thema “A more realistic view on Cloud Computing” vertrok ons gezelschap per sloep naar Fort H waar ons een voortreffelijke lunch werd geserveerd. Na de lunch een korte uitleg en een introductie van de schippers door Gerard Witvoet.

Er was een korte training aan board waarna er twee wedstrijden op het IJsselmeer en rond Pampus werden gevaren. Alle deelnemers hebben fanatiek meegedaan! Na de wedstrijden nog een stukje vrijzeilen en onder het genot van een drankje genieten van een strak blauwe lucht en tropische temperaturen.

De bemanning van de Popov was onze winnaar!

Onze dank aan Gerard Witvoet voor de organisatie en natuurlijk ook onze dank aan en bewondering voor fotograaf Valentijn van Duijvendijk. Hij heeft een fantastische reportage gemaakt van de hele dag!
Ook Fort H heeft ons super voorzien: een heerlijke lunch en bij terugkomst van het zeilen een Glas Prosecco op de kade gevolgd door een borrel met lekkere hapjes.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Gastenboek.